#67 Eray İşcan

savunmamız yol geçen hanı gibi 3 defa karşı karşıya attılar üstüne gelen topu tutmamasıda biraz normal çünkü vuruşu yakın mesafeden yaptılar di maria isco ve arbeloa ama balenin golünde büyük hatası var

savunman yol gecen hanida. Casilasin ust uste yakindan cikardigi toplar var ikiside drogbanin biri kafa biri koseden vurus. adamlarda kaleci var

Yakın mesafe ama çok rahat pozisyonlardı, üzerine geldi resmen yani onları tutması lazım en azından çabalayabilmesi lazım. Hele Arbeloa'nın gol tam fiyasko.

Neyse olan oldu. Umarım devre arasında doğru bi yol izleriz.

talha öyle deme be yakın mesafeden kurtarış yapmak kaleciler için en zor şeydir.evet bugün kötü durdu kalede ama fazla yüklenmek doğru değil öncelikli problemimiz savunma yapmak bunu çözmemiz lazım bizim önce

talha öyle deme be yakın mesafeden kurtarış yapmak kaleciler için en zor şeydir.evet bugün kötü durdu kalede ama fazla yüklenmek doğru değil öncelikli problemimiz savunma yapmak bunu çözmemiz lazım bizim önce

Bilmiyorum belki de çok sinirlendiğimdendir ama hayatımda hiçbir futbolcuya kızmadığım kadar kızdım bugün Eray'a ilk golden sonra. Umut'un golünde bile bi yandan seviniyor, bi yandan Eray'a kızıyordum gerçekten deli etti.

Evet, savunmada da büyük sıkıntı var. En komiği de en büyük sıkıntı olan Dany'nin her maç şans bulması. Mancini'yi ciddi ciddi eleştirmek için devre arasını bekliyorum, devre arasından sonra da somut şeyler olmazsa yazık olacak.

Adam doğru demiş;

hasan ‏@hy1979GS 1 dk

Tolga 3m.€'ya Bjk'ye gidiyor!! Sinan bonservisi elindeyken Porto'ya gidiyor!! Sen sezona Eray + Aykut + Ufuk'la giriyorsun!! Kamera nerede??

yav kıyasladığın adam casillas ne dememi bekliyorsun ki şimdi erayla casillası bırak karşılaştırmayı bunu düşünmek bile saçma yani

ikisini karsilastirmadim, rakip kaleci 40 cmden gelen topu 90'dan celiyosa seninkide uzerine gelen topu yemeyecek. isterse amator kume kalecisi olsun

Bilmiyorum belki de çok sinirlendiğimdendir ama hayatımda hiçbir futbolcuya kızmadığım kadar kızdım bugün Eray'a ilk golden sonra. Umut'un golünde bile bi yandan seviniyor, bi yandan Eray'a kızıyordum gerçekten deli etti.

Evet, savunmada da büyük sıkıntı var. En komiği de en büyük sıkıntı olan Dany'nin her maç şans bulması. Mancini'yi ciddi ciddi eleştirmek için devre arasını bekliyorum, devre arasından sonra da somut şeyler olmazsa yazık olacak.

fazla sinirlenip kendine yazık etme bence biz bu yıl düzelecek gibi durmuyoruz çünkü ama inşallah herşey yoluna girer muslera iyileşir eski galatasarayı tekrar izleriz ve tabiki dany bir daha oynamaz temennimiz

Son dakikalarda yerden 1km hızla gelen topu bile tutamadı.Nasıl bir kaleciyse artık.

Çok kötü goller yemiş resmen hepside çıkarılacak toplar.

hayatimda gordugum en tras kalecilerden biri.. ulan arkadas bi kolunu kaldir lan, sen kalecisin.. benim gibi izleyeceksen ne isin var orada..

Yediği gollerin hepsini çıkarabilirdi. Gelen son vuruşlarda hiç sağlam durmadı. Zaten kaledeki görüntüsü de daha önce de dediğim gibi, bir güven vermiyor. Bugünkü maçta hatalı idi ama, ondan önce takımda çok daha büyük psikolojik sorunlar var.

2 cümlende tamamen doğru... İşin o tarafı , daha doğrusu o zihniyet bu hale getirdi ya futbolu. :ka19:

onlar fb medyasının dalgasına düştüler.medya pompaladı trabzon galatasarayın çiftliği oldu,galatasaray trabzonu sömürüyor diye diye adam vermeyecek şekilde nefret ettirdiler.halbuki umut selçuk hep boşta adamlardı yanılmıyorsam.

Terim kazigi v.15156556

yok efendim kiralik gitmesine gerek yok, Muslera ya iyi alternatif bla bla bla bla bla

la her sutu iceri alan kaleciden ne hayir gelir? bi ara kardesim dedi dalga gecerek ama hakliydi, ya abi orta sahadan Bale sert sutlar cekse hepsi gol olur dedi, kale bombos cunku..

cocuk da napsin onun kalitesi bu kadarmis

[attachment=5315:image.jpg]

Boyle kaleci mi olur ?

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 120
Geri
Üst Alt