#67 Eray İşcan

maçı çok az izlemiştim o ne ya nasıl yemiş bu golü yuh arkadaş ben yemem 1,73 boyumla !

kopenhag (D)

fenerbahçe (D)

sivasspor

Real Madrid (D)

hayatında ilk defa düzenli olarak oynayan bir kaleci için bu fikstür çok ağır.

aydın,sabri,emre çolak gibi oyunculara sabreden eraya da 1-2 yıl sabretsin. şu anki performansı yetersiz bu konuda aynı fikirdeyiz ama bırakalım oynasın biraz daha olmadı biryerlere kiralanır veya gönderilir

kopenhag (D)

fenerbahçe (D)

sivasspor

Real Madrid (D)

aydın,sabri,emre çolak gibi oyunculara sabreden eraya da 1-2 yıl sabretsin. şu anki performansı yetersiz bu konuda aynı fikirdeyiz ama bırakalım oynasın biraz daha olmadı biryerlere kiralanır veya gönderilir

Ona sabret buna sabret bu takımın en büyük başarısızlık nedeni bu zihniyettir, Selçuk formsuz olur sabredersin bilirsin adam futbolcudur ama Eray gibi ben kovayım diye bağıran adama ya da Çolak Sabri gibilere sabretmek Galatasaray'a ihanettir

kopenhag (D)

fenerbahçe (D)

sivasspor

Real Madrid (D)

Bu maçlarda kimse Eray'dan bir Muslera performansı beklemiyordu. Ama en azından üzerine gelen topları tutabilirdi. Kaleci duruşu + refleks yok bu kalecide. Aynı şekilde Ufuk'ta da yok bunlar. Refleksi iyi olmayan kaleci hiçbir zaman iyi kaleci olamaz. Bunun düzenli oynamayla falan alakası yok.

hala bu arkadaşın kalede olması hatadır bence. çünkü ufuk ve aykut'a en azından kaleci diyebiliriz. bu arkadaş kalecilik yapmaktan çok vücut geliştirme sporuna yönelse orada daha başarılı olur

Ona sabret buna sabret bu takımın en büyük başarısızlık nedeni bu zihniyettir, Selçuk formsuz olur sabredersin bilirsin adam futbolcudur ama Eray gibi ben kovayım diye bağıran adama ya da Çolak Sabri gibilere sabretmek Galatasaray'a ihanettir

yazdıkların çok doğru ama bir iki maç kötü oynayan herkesi yollayalım mı takımdan ?

Bu maçlarda kimse Eray'dan bir Muslera performansı beklemiyordu. Ama en azından üzerine gelen topları tutabilirdi. Kaleci duruşu + refleks yok bu kalecide. Aynı şekilde Ufuk'ta da yok bunlar. Refleksi iyi olmayan kaleci hiçbir zaman iyi kaleci olamaz. Bunun düzenli oynamayla falan alakası yok.

bence de en azından üzerine gelen topları kurtarmalıydı ama oynadığı maçlar çok zor maçlar. daha kolay maçlarla başlasa belki iyi oynar kendine güveni gelirdi daha iyi performans gösterebilirdi

kopenhag (D)

fenerbahçe (D)

sivasspor

Real Madrid (D)

çok doğru tespit kardeşim ama sorun erayın toy, oynadığı maçlarında zor olması değil,erayda yetenek var ama çocuk çok hantal ayakları yavaş.Kalecilik hissi zayıf bunlar oynayarak aşılacak sorunlar mı, bence değil.bu sebepten galatasarayda kaleyi devralması çok mümkün görünmüyor.

bizim 3 yedek kaleci Fusion yapsa, 1 tane adam cikmaz , stoper cikar saka maka, 2 metre boylari var yerinde cakili kaliyorlar, sizi kim transfer ettiyse bana bir numarasini birakin lutfen lazim olur..

Yok abi yok yediği gollere kızmıyorum da bir adam hiç mi kurtarış yapmaz,ışık vermez.

kulübesine bağlanmış köpek gibi kalesini terk etmiyo adam.refleks yok top kendisine geldiği zaman ne yapacağını bilmiyor.Galatasaray'ın kalesine geçen adama bak ya.Genç şans verilmesi lazım laflarını falan takmıyorum hiç.Kerem gibi kaleci olsa insan güvenir bundan adam olur der de bu adamın neresini tutarsan elinde kalır.

kulübesine bağlanmış köpek gibi kalesini terk etmiyo adam.refleks yok top kendisine geldiği zaman ne yapacağını bilmiyor.Galatasaray'ın kalesine geçen adama bak ya.Genç şans verilmesi lazım laflarını falan takmıyorum hiç.Kerem gibi kaleci olsa insan güvenir bundan adam olur der de bu adamın neresini tutarsan elinde kalır.

Aynen adam nasıl kaleci olmuş. Galatasaray altyapısında yıllarca nasıl kalabilmiş.

:asd:

bidefa ziplayabiliyor anca, yani sutu celse baskasinin one gelip tekrar sut atsalar ziplayamaz daha, yerinde cakili kalir..

Sana profesyonel futbolcu lisansı verenin suratına tüküreyim!

Geri
Üst Alt