68. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Erdi Güneş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohh Tuncay sen bittin oglum herkesi karsina alacaksin en sonunda :D

Son düzenleme:
Agabey Can'nin yaninda olabilirsin dedim alla alla :D :D
O kurduğun cümleye bir daha bak istersen :D Sonra kanada türkçeni bozmuş deyince kızıyorsun :D Evet Can'ın yanında olacağım ve senin düzenleyeceğin ESC'de omuz omuza çarpışacağız :D

Bu arada Emrah en son mahmut avatarı eklemişti değil mi sana sonra ne oldu o iş? :D Onu ben tekrardan bir sorayım Emrah'a :D :D

O kurduğun cümleye bir daha bak istersen :D Sonra kanada türkçeni bozmuş deyince kızıyorsun :D Evet Can'ın yanında olacağım ve senin düzenleyeceğin ESC'de omuz omuza çarpışacağız :D

Bu arada Emrah en son mahmut avatarı eklemişti değil mi sana sonra ne oldu o iş? :D Onu ben tekrardan bir sorayım Emrah'a :D :D

Turkcem gayet iyide karsidakiler pek iyi anliyamiyor veya anlamak istemiyor agabey :D :D yarismayi duzenlersen galiba 10 kisi siniri koyacam ve belirli kisiler olacak listeyi hazirlamaya basladim :D :D

Turkcem gayet iyide karsidakiler pek iyi anliyamiyor veya anlamak istemiyor agabey :D :D yarismayi duzenlersen galiba 10 kisi siniri koyacam ve belirli kisiler olacak listeyi hazirlamaya basladim :D :D
10 kişi ne kardeşim? :D Minyatür kale maç mı yapıyorsun :D Adam akıllı 24 kişiden yapıver işte :D

10 kişi ne kardeşim? :D Minyatür kale maç mı yapıyorsun :D Adam akıllı 24 kişiden yapıver işte :D

24 kisilik olursa istemedigim bir cok kisi yarismada olabilir 10 kisilik yaparsam istedigim kisileri secer eglenceli bir yarisma yapabilirim diye dusunuyorum agabey :D

Oha adam diktatörlüge soyundu, ben yaparim ben ederim ben karar veririm. Noluyor Tuncay kurallara karsi mi cikacaksin.

Lawless Tuncay bu gidisle yönetimdeki günlerin sayili :D

Son düzenleme:
Oha adam diktatörlüge soyundu, ben yaparim ben ederim ben karar veririm. Noluyor Tuncay kurallara karsi mi cikacaksin.

Derin GSC çökecek yakında Tuncay'a ama haberi yok daha garibimin :D :D

Sizin uykunuz gelmedi mi halen arkamdan konusuyorsunuz gece gece :D :D :)

Son düzenleme:
Et bakayim, görürüz o zaman Emrah sana ne yapiyor :D

Millet ESC yi özledi, biri cinnet gecirip kafani koparabilir yalniz :D

Bak bak tehdit mi ediyon birader :D

Yok abi sozde degil bu defa kesin karar Can BÜYÜK 'u benim duzenleyecegim yarismalarda men etme karari aldim :D

Bir şey mi diyor bu size alayım aklını hemen.

Ne diyon lan Kanadalı bana söyle geldim kimin yarışmasını iptal ediyon sen

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt