- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Derin GSC buna müsade etmez kardesim![]()
Derin GSC buna müsaade etmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derin GSC buna müsade etmez kardesim![]()
Yok abi sozde degil bu defa kesin karar @Can BÜYÜK 'u benim duzenleyecegim yarismalarda men etme karari aldim![]()
Can konusunda BÜYÜK konuşma![]()
Ohh Tuncay sen bittin oglum herkesi karsina alacaksin en sonunda![]()
Emin misin?![]()
![]()
O nasıl cümle lanBelki sen olmuyabilirsin agabey ondan eminim![]()
![]()
O nasıl cümle lan![]()
Yine kanadalı damarın tuttu senin
![]()
O kurduğun cümleye bir daha bak istersenAgabey Can'nin yaninda olabilirsin dedim alla alla![]()
![]()
O kurduğun cümleye bir daha bak istersenSonra kanada türkçeni bozmuş deyince kızıyorsun
Evet Can'ın yanında olacağım ve senin düzenleyeceğin ESC'de omuz omuza çarpışacağız
![]()
Bu arada Emrah en son mahmut avatarı eklemişti değil mi sana sonra ne oldu o iş?Onu ben tekrardan bir sorayım Emrah'a
![]()
![]()
10 kişi ne kardeşim?Turkcem gayet iyide karsidakiler pek iyi anliyamiyor veya anlamak istemiyor agabey![]()
yarismayi duzenlersen galiba 10 kisi siniri koyacam ve belirli kisiler olacak listeyi hazirlamaya basladim
![]()
![]()
10 kişi ne kardeşim?Minyatür kale maç mı yapıyorsun
Adam akıllı 24 kişiden yapıver işte
![]()
Derin GSC çökecek yakında Tuncay'a ama haberi yok daha garibiminOha adam diktatörlüge soyundu, ben yaparim ben ederim ben karar veririm. Noluyor Tuncay kurallara karsi mi cikacaksin.
Lawless Tuncay bu gidisle yönetimdeki günlerin sayili![]()
Oha adam diktatörlüge soyundu, ben yaparim ben ederim ben karar veririm. Noluyor Tuncay kurallara karsi mi cikacaksin.
Lawless Tuncay bu gidisle yönetimdeki günlerin sayili![]()
Kendine mi söylüyorsun?Sizin uykunuz gelmedi mi halen arkamdan konusuyorsunuz gece gece![]()
![]()
![]()
Kendine mi söylüyorsun?Alıntı yapmayı öğren önce
![]()
![]()
Et bakayim, görürüz o zaman Emrah sana ne yapiyor
Millet ESC yi özledi, biri cinnet gecirip kafani koparabilir yalniz![]()
Bak bak tehdit mi ediyon birader![]()
![]()
Yok abi sozde degil bu defa kesin karar Can BÜYÜK 'u benim duzenleyecegim yarismalarda men etme karari aldim![]()
O kurduğun cümleye bir daha bak istersenSonra kanada türkçeni bozmuş deyince kızıyorsun
Evet Can'ın yanında olacağım ve senin düzenleyeceğin ESC'de omuz omuza çarpışacağız
![]()
Bu arada Emrah en son mahmut avatarı eklemişti değil mi sana sonra ne oldu o iş?Onu ben tekrardan bir sorayım Emrah'a
![]()
![]()
Bir şey mi diyor bu size alayım aklını hemen.
Ne diyon lan Kanadalı bana söyle geldim kimin yarışmasını iptal ediyon sen
-Tapatalk-