Bize 6'da 6 sart zaten hic fikstur analiz vs. kasmiyorum
Medipollu topcular ve teknik heyet dun gece kabuslar gormeye baslamislardi muhtemelen. Bugun galibiyet elimizden alininca dunku kaybi unutmuslardir. O yuzden hemen haftaya dagilirlar beklentimden vazgectim bugunku 1-1'den sonra
Rize
Goztepe
Sivas (D)
Ankaragucu
Galatasaray (D)
Alanya
Kalan fiksture bakinca diyorum ki Medipol oynadigi topla bunlarin hepsine aslinda puan birakabilir. Ancak mac mac inceleyip bakinca bizim mac disinda herhangi bir macta maglubiyet bir yana beraberlik almalari bile mucizelere kalmis durumda
Rize: Reisin iki numarali takimi, kafadan yatacaklardir. Yonetimleri full reisci, finansmanlari Medipol ile ayni. Yatmama ihtimali yok, tek amaclari ligde kalmakti devre arasi bu ugurda Caykur'a tarihi zarar yaptirildi, Avrupa icin asilirlar falan hikaye. Goruyoruz ki reisci futbol zihniyetinin Avrupa derdi yok, Medipol yillardir kanitliyor bunu. Okan Buruk zaten Abdullah Avci'nin veliahti olarak yetistiriliyor, siyasi ve sosyal iliskiler olarak birebir ayni cizgide zaten. Stoperleri de yok Rize'nin. Bu macta puan kaybinin bakacagi mucize (varsa) haysiyetli Rizeli topcularin cabasidir.
Goztepe: Ligin acik ara en kotu takimi. Dusmemek icin elinden geleni yapacaklardir ama yetmez. Kalan her maci kaybedip duserler zaten. Cabasi taraftar destegiyle Akhisar'a yetmeyen bir takimdan bahsediyoruz. Herkes umutlu bu mactan ama puan kaybi ihtimalinin en dusuk oldugu mac bu mac bence.
Sivas (D): Aslinda Sivas Medipol'un kocasidir ve su an ters gelebilecek bir futbol oynuyor. Diabate gibi bir yilan da var kadroda. Hakan Keles de mac satacak bir hoca degil. Yalniz Mecnun bu mac icin surece mudahale edecek ve Robinho'yu hediye ettigi gibi galibiyeti de hediye etmek icin elinden geleni ardina koymayacaktir. Topculara maas odenmez, primler yatirilmaz, bu mac hediye edilir.
Ankaragucu: Puan kaybinin en mumkun oldugu mac. Ankaragucu dusmemeyi garantilemis olmayabilir ama nispeten rahat girer bu maca. Fiksturleri zor gerci, maglubiyet serisi biraz terletebilir ama dusmeleri imkansiza yakin her seye ragmen. Yalniz o maglubiyet serisi ve hedefsizlik takimi etkiler. Yine de Mansur Yavasci yonetim elinden geleni yapar, Ankaragucu bu maci satmaz fakat gucu de yetmez gibi. Mac Ankara'da olsa baska konusurdum, taraftari dehset cunku ama maalesef mac Fatih Terim'de.
Alanya: Baskanlari siyasi olarak mecbur hedefsiz takimini bu macta yatiracak. Topcular da oyle muthis degil, guzelce yatacaklar. Sergen de tatil planlari yapiyor olacak.
Bu arada 6'da 6 yapmamiza kupada alinacak bir sonuc da engel olabilir. Takim asiri kirilgan, taraftar ise sampiyonlugu saldi kelle istiyor