Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Evet o Burakın boş kaleye gol atacağı pozisyonu keserek yetenekli bi adam olduğunu gösterdi.Nasıl izliyosun maçı anlamıyorum hakikaten. Zaten Hamitten Aydının yaptığı koşuları yapması falan beklemiyor kimse, aynı sol içte oynayan Selçuktan beklemediğimiz gibi. Bu takımda bu sistemde aydının hiç bi şekilde yeri yok, bu maçta alındı oyuna çünkü arkada çok boşluk vardı değerlendirmek lazımdı. Ayrıca çevik, çabuk ve tehlike yaratan oyuncu = Aydın ??? Daha da futbol tartışması yapmam seninle
aydina taninan kredi sayilmaz bence. adam yilda 10 mac oynuyor onda da sonradan oyuna giriyor. hamit her mac 11 basladi cok kotu oynasa bile (simdi kotu oynuyor cok kotuye oranla). hamitin sag ic oynamasi sag acik oynatilmaya calisip husrana ugramaktan. zaten ft vazgecti bu durumdan ice falan cekti. aydinin bugun bile yetenekli bir oyuncu oldugunu gosterdigini dusunuyorum. cunku hamit aydinin o yaptigi kosulari yapamaz. hani sag ic oynayacaksa hamit de tek forvet, kalabalik orta saha oynayacaksa takim gol pozisyonuna girebilen, cevik, cabuk ve tehlike yaratabilitesi olan bir aydin ilk tercih olmali (banko]
Evet o Burakın boş kaleye gol atacağı pozisyonu keserek yetenekli bi adam olduğunu gösterdi.Nasıl izliyosun maçı anlamıyorum hakikaten. Zaten Hamitten Aydının yaptığı koşuları yapması falan beklemiyor kimse, aynı sol içte oynayan Selçuktan beklemediğimiz gibi. Bu takımda bu sistemde aydının hiç bi şekilde yeri yok, bu maçta alındı oyuna çünkü arkada çok boşluk vardı değerlendirmek lazımdı. Ayrıca çevik, çabuk ve tehlike yaratan oyuncu = Aydın ??? Daha da futbol tartışması yapmam seninle