#7 Aydın Yılmaz

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

aydina taninan kredi sayilmaz bence. adam yilda 10 mac oynuyor onda da sonradan oyuna giriyor. hamit her mac 11 basladi cok kotu oynasa bile (simdi kotu oynuyor cok kotuye oranla). hamitin sag ic oynamasi sag acik oynatilmaya calisip husrana ugramaktan. zaten ft vazgecti bu durumdan ice falan cekti. aydinin bugun bile yetenekli bir oyuncu oldugunu gosterdigini dusunuyorum. cunku hamit aydinin o yaptigi kosulari yapamaz. hani sag ic oynayacaksa hamit de tek forvet, kalabalik orta saha oynayacaksa takim gol pozisyonuna girebilen, cevik, cabuk ve tehlike yaratabilitesi olan bir aydin ilk tercih olmali (banko]

Evet o Burakın boş kaleye gol atacağı pozisyonu keserek yetenekli bi adam olduğunu gösterdi.Nasıl izliyosun maçı anlamıyorum hakikaten. Zaten Hamitten Aydının yaptığı koşuları yapması falan beklemiyor kimse, aynı sol içte oynayan Selçuktan beklemediğimiz gibi. Bu takımda bu sistemde aydının hiç bi şekilde yeri yok, bu maçta alındı oyuna çünkü arkada çok boşluk vardı değerlendirmek lazımdı. Ayrıca çevik, çabuk ve tehlike yaratan oyuncu = Aydın ??? Daha da futbol tartışması yapmam seninle

Aydın'ın Hamit yerine oynatılması hareket getirebilir ama bu her maç bu şekilde işler mi bilmiyorum. Bu maçta mesela direk fark yaratırdı 90 dk oynasa. Ama çoğu maçta bu kadar rahat alan bulamazsa, dönüp dönüp geriye oynayarak ve top kaptırarak bitirebilir maçı. Hamit ona göre çok hantal olsa da ne yapacağını daha iyi bilen bir adam.

Ha ama şöyle bir durum var, Hamit bu aralar daha göbeğe yakın oynuyor burada daha iyi. Çizgide oynadığı zaman hantal olduğu zaman tamamen kayboluyor. O yüzden atletik kanadı tercih ederim.

Kanatlı sistemde -> Aydın iyidir. Ama şu anda öyle oynamadığımız için Hamit +1

s.a.

dogru diyon lakin hamitin ustunlugu savunmada olur en fazla. cunku adamda top kontrolu o kadar kotu ki bugun bi posyon oldu, topa bir dokundu top 1 metre saga dogru acildi (taca) sonra solla kontrol etti 1 metre geriye gitti, en sonunda adam uzerine geldi diye stopere dondu. hamit cabuk oynayamiyor les kontrolu sebepiyle. defansif orta saha oynayacaksa eyw. ama sagda kaleye yakin herhangi bir pozisyonda top hamite yaklasti mi kanal degistiriyorum

Evet o Burakın boş kaleye gol atacağı pozisyonu keserek yetenekli bi adam olduğunu gösterdi.Nasıl izliyosun maçı anlamıyorum hakikaten. Zaten Hamitten Aydının yaptığı koşuları yapması falan beklemiyor kimse, aynı sol içte oynayan Selçuktan beklemediğimiz gibi. Bu takımda bu sistemde aydının hiç bi şekilde yeri yok, bu maçta alındı oyuna çünkü arkada çok boşluk vardı değerlendirmek lazımdı. Ayrıca çevik, çabuk ve tehlike yaratan oyuncu = Aydın ??? Daha da futbol tartışması yapmam seninle

yapma

s.a.

dogru diyon lakin hamitin ustunlugu savunmada olur en fazla. cunku adamda top kontrolu o kadar kotu ki bugun bi posyon oldu, topa bir dokundu top 1 metre saga dogru acildi (taca) sonra solla kontrol etti 1 metre geriye gitti, en sonunda adam uzerine geldi diye stopere dondu. hamit cabuk oynayamiyor les kontrolu sebepiyle. defansif orta saha oynayacaksa eyw. ama sagda kaleye yakin herhangi bir pozisyonda top hamite yaklasti mi kanal degistiriyorum

Aynen Hamit ağır,Biraz tarzı Kuyt gibi.Keita'yı özlüyorum ben hala :)

Eboue,Keita,Drogba iyi olurdu takımda be :)

Amrabat gelmeseydi yarı fiyatına alırdık Keita'yı.

Ligdeki orta ve orta + seviye takımlar için faydalı olabilecek iyibir oyuncu ama BİZİM gibi üst ve üst+ seviye takım için kanımca yetersiz .

4-3-1-2 deki 3'lü, merkez orta saha oynayan oyunculardır.

Sadece takım defansı yapılırken kanatlardaki boşluğu doldurmak için kanatlara açılırlar.

Aydın merkeze kayacak tipte bir oyuncu değil + pas alışverişine olumlu katkı yapan bir oyuncu da değil.

O yüzden yedek kulübesinde takılsın bir süre daha.Sene sonu gönderilsin.

4-3-1-2 deki 3'lü, merkez orta saha oynayan oyunculardır.

Sadece takım defansı yapılırken kanatlardaki boşluğu doldurmak için kanatlara açılırlar.

Aydın merkeze kayacak tipte bir oyuncu değil + pas alışverişine olumlu katkı yapan bir oyuncu da değil.

O yüzden yedek kulübesinde takılsın bir süre daha.Sene sonu gönderilsin.

hamitin pas trafigine katkisi yok pek. stopere vermekten baska. zaten topu kontrol edene kadar pas verecegi adamin onunu kapiyolar

ayrica 4 3 1 2 falan bu nerden ciktiysa ciktigi yere geri donsun. kanattan tek hucumumuz yok

anadolu takimlarinda oynasa sürekli isterdik kendisini, fazla kullanmiyoruz nedense.. teknik ekip üzerinde durmuyor pek. bence takimda kalmali, girince her an birseyler yapabilecek kapasitede bugün de gördük

ft aydini oynatmayip yigit gokoglana 3 milyon euro verdirdigi surece takimda adalet bekleyemeyiz

hamitin pas trafigine katkisi yok pek. stopere vermekten baska. zaten topu kontrol edene kadar pas verecegi adamin onunu kapiyolar

ayrica 4 3 1 2 falan bu nerden ciktiysa ciktigi yere geri donsun. kanattan tek hucumumuz yok

Hamit en azından ara pas atabiliyor, Aydın atabiliyor mu?

4-3-1-2 yi nereye gönderiyorsun bizim için gayet güzel diziliş.Futbolcu profilimize uyuyor.Ayrıca kanattan atak yapan bir takım değiliz zaten.Göbekten hızlı paslarla topu 3.bölgeye geçirmeye çalışıyoruz.

Hamit en azından ara pas atabiliyor, Aydın atabiliyor mu?

4-3-1-2 yi nereye gönderiyorsun bizim için gayet güzel diziliş.Futbolcu profilimize uyuyor.Ayrıca kanattan atak yapan bir takım değiliz zaten.Göbekten hızlı paslarla topu 3.bölgeye geçirmeye çalışıyoruz.

bugun atti aydin buraga. burak kacirdi

braga macinda da atmisti burak sagdan kactiginda

ayrica hamit cok ender ara pas atiyor. hatirlamiyorum yani

2 golü yedin afferin. yarariniz olmuyor. bari zarar vermeyin. azcik etrafina bak

s.a.

hamitin top kontrolü kötü ha:trollface:

bugun atti aydin buraga. burak kacirdi

braga macinda da atmisti burak sagdan kactiginda

ayrica hamit cok ender ara pas atiyor. hatirlamiyorum yani

Nedense ben de Aydın'ın ara pas attığını hiç hatırlamıyorum.

Her neyse şu anki taktik düzenimiz için Hamit daha uygun bir oyuncu.

Fatih Hoca da bunu biliyor ki Hamit'i oynatıyor.Ayrıca Hamit'i hiç beğenmem seneye alternatif olsun.Aydın direkt Anadolu takımlarına şutlansın.

Daha iyi bir oyuncu alınsın isterim sağ iç pozisyonuna.

Kımıl zararlısı Aydın, yine marifetini gösterdi bugün.. Emre Çolak ve bu ilk 18'de olmadığında ne kadar da huzurlu oluyoruz halbuki..

burakla birlikte takimdaki en kotusu

buragin tartişilmz zatende hamitle ne alaka. hamit topu vermede agir davraniyor ama top kontrolünde bir sorunu yok. daha hizli oynamali. bugün 2 asisti olacakti saolsun aydin beyimiz 1ini engelledi.:yenieek:

Nedense ben de Aydın'ın ara pas attığını hiç hatırlamıyorum.

Her neyse şu anki taktik düzenimiz için Hamit daha uygun bir oyuncu.

Fatih Hoca da bunu biliyor ki Hamit'i oynatıyor.Ayrıca Hamit'i hiç beğenmem seneye alternatif olsun.Aydın direkt Anadolu takımlarına şutlansın.

Daha iyi bir oyuncu alınsın isterim sağ iç pozisyonuna.

hamitin hatirliyor musun?

aydin ne kadar oynuyor ki hatirlayasin zaten.

hamitin sadece schalke macinda umuta attigi pas vardi cok guzel. onun disinda paslari yana ya da geriye

buragin tartişilmz zatende hamitle ne alaka. hamit topu vermede agir davraniyor ama top kontrolünde bir sorunu yok. daha hizli oynamali. bugün 2 asisti olacakti saolsun aydin beyimiz 1ini engelledi.:yenieek:

aydinin da asisti ve golu olacakti ne anlatiyon.

ayrica aydinin engelledigi pozisyonda topu abuk subuk bi yere giderken calip hamite veren aydin. hamitin yapacagi 10 mt onu bombos surup pas vermekti ki allah razi olsun yapti adamcagiz. cok buyuk topcu. yilin asisti olacakti

hamitin hatirliyor musun?

aydin ne kadar oynuyor ki hatirlayasin zaten.

hamitin sadece schalke macinda umuta attigi pas vardi cok guzel. onun disinda paslari yana ya da geriye

Bak arkadaş sen beni anlamıyorsun galiba diyorum ki Hamit beğendiğim bir oyuncu değil + ofansa bir katkısı yok ama ara pas atabiliyor bak atıyor demiyorum atabiliyor.

Aydın oynamasın zaten Galatasaray çapında bir oyuncu değil, Anadolu takımlarında yapsın ne yapacaksa.

Geri
Üst Alt