#7 Garry Rodrigues

Akhisarda penalti kacirdigindan beri kotu. Rakiplerde ozel onlem aliyor ama bu mac bari gorelim eski garryi

Yoneticilere veya Modlara boyle pezevenk felan demek serbestmi ya?
2dir gozume carpiyor. Yarro diyorsun, pezevenk diyorsun, sg diyorsun. Biz deyince hemen ya uyari ya myc yiyoruz...!
Ben de ceza yiyorum üstat 3 gün myc yemiştim yeni döndüm.

Ayrıca pezevenklik bir meslektir.

Bugün eski performansını göstermen lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'nın asistiyle gol atması muhtemel.

Sakatlanıp çıkması da ihtimal dahilinde

Götü kalktığı yönündeki eleştirilere katılmamak elde değil. Fazla üzerine gidildiğini düşünüyodum ama hakkaten şımardı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

su herifi bruma ile kıyaslayalar vardi birde yemedigim lag kalmamıştı. Umarim utaniyorsunuzdur

Götü kalktığı yönündeki eleştirilere katılmamak elde değil. Fazla üzerine gidildiğini düşünüyodum ama hakkaten şımardı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu görüşe katılmıyorum. İstek, gayret hala var ama yetenekleri kısıtlı bir oyuncu. Top tekniği zayıf. İkili üçlü marke edildiğinde tamamen etkisiz hale geliyor. Artık herkes sağına çekip vurmaya çalışacağını biliyor ve önlemini alıyor.

Kontra atak oynasak rakibi bire bir yakalasa yine iyi işler yapar. Çünkü hızı bir numaralı silahı.

Zam verdi mal yönetim buna yatışa geçti. Elimizde patladi o para girdi işte.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçta eleştirmeyeceğim. İlk yarıda bir pozisyonda orta yuvarlak hizasından, soldan topu aldı ceza sahasının out çizgisiyle birleştiği yere kadar sürdü o sırada Eren isimli forvetimsimiz orta yuvarlağın oradan 5 metre ilerleyebilmişti. (İkisi başlangıçta hemen hemen aynı yerlerdeydiler)

Ama ne zaman basıp gitmesi gerektiğini ne zaman beklemesi gerektiğini öğrenmeli.

Belhanda'nın asistiyle gol atması muhtemel.

giphy.gif

Teknik direktörleri maça iyi çalışmış belli. 90 dakika sülük gibi yapıştılar adama. O yüzden eleştiremiyorum.

Geri
Üst Alt