#7 Garry Rodrigues

Çocuk çok istekli lakin, kolay çözülüyor baskıya pek gelemiyor. Kaybettiği toplar görmezden gelinecek gibi değil. Bence yetmez.

Yok maalesef müthiş özverili olmasına rağmen yeteneği yeterli gelmiyor. Onun kadar mücadele eden yetenekli bir oyuncu olur mu o da muamma ama bilmiyorum ligimizde her türlü iş yapar da daha fazlası olamaz.

Cok istekli ve cok gayretli.
Lakin yetenegi ve kapasitesi bir yere kadar.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yedeğe çekilecek bariz. Bu özverisini kaybetmezse sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda iş yapabilir. Fakat genel manada bir GALATASARAY topçusu değil...

?❤️

Buraya da yazmakta fayda var. Saha görüşü yok denilecek kadar az.
Çok fazla posisyon öldürüyor maalesef bu eksikliğinden dolayı.

x´in bir enerjisi felan yoktu ki, en azindan 2010dan beri yoktu. Fizik olarak cok kötüydü. sifira inebildigi de görülmemistir. Caliskan felan da degildi, hepsi show.
Garry´den iyi bir yedek olur. Cünkü bu özellikler kendisinde gercekten de var. Zaman zaman iyi de calim atiyor...
Ben son senlerinden değil bizi yıllarca başımıza musallat eden ilk 6 senesinden bahsediyorum. O zaman böyle savunuluyordu hatta hâlâ tek tük aynı şekilde savunan vardı.

2011 deki temizlikte bunun da yollanması gerekiyordu o fırsatı tepmeyecektik.

sent via GSC

Kadro o kadar iyi ki pişiyor mis gibi adam.
Çok çalışkansın çocuk böyle devam.
Bruma da zamanında bi halt yiyemezdi.

İnanılmaz hırslı inanılmaz. Kaçırdığı golden sonra çılgına döndü, Yasin pas vermeyince baya sövdü Yasin'e. Ben kendisine yetersiz demiştim ama o kadar fazla istiyor ki formayı hayran kaldım.

Ben son senlerinden değil bizi yıllarca başımıza musallat eden ilk 6 senesinden bahsediyorum. O zaman böyle savunuluyordu hatta hâlâ tek tük aynı şekilde savunan vardı.
2011 deki temizlikte bunun da yollanması gerekiyordu o fırsatı tepmeyecektik.
sent via GSC

O ilk 6 senesinde kalsaydi olay, yine iyiydi. Sikinti zaten o ilk 6 sene sonrasi, bir 6 sene daha kalmasiydi.

Yalniz farkina vardiniz mi zamaninda tipatip ayni sekilde Sabri de övülüyordu. Cok enerjik, iyi niyetli, cok cabaliyor cok didiniyor.

Burasi Galatasaray abi, yeteneksiz ve beyinsiz futbolcunun yeri degil. Asla ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip degil. Iyi bir yedek olur ancak.

Zorluk derecesi yüksek olan maclarda bu adamin eli ayagina dolanir. Feghouli hazir olunca ve insallah Asamoah gelince ilk 11 de yer bulamaz kendisine.
Yedek bile olamayacak kapasitede abi ya. Maç sıkışsa Garry mi kilidi açacak. Yasin bile bundan kat ve kat yetenekli oyuncu. Bu Garry yetenek fukarası resmen ama millet tutmuş bir mücade ediyor diyor. 3.5M'luk kazık. Millet bu adamları 300-400K'ya buluyor Afrika'dan...

Yedek bile olamayacak kapasitede abi ya. Maç sıkışsa Garry mi kilidi açacak. Yasin bile bundan kat ve kat yetenekli oyuncu. Bu Garry yetenek fukarası resmen ama millet tutmuş bir mücade ediyor diyor. 3.5M'luk kazık. Millet bu adamları 300-400K'ya buluyor Afrika'dan...

Ehh ben aksini söylemiyorum ki zaten. Eldeki malzeme bu, yeni kanat alinmayacak Asamoah disinda o da belki.

Yasin Garry den daha iyi diyorum ben aylardir zaten, ama ikisinin de ilk 11 de yeri yok. Yasin Garry ye kiyasla daha kolay gol pozisyonuna giriyor ama iste ikisinde de beyin yok. Dün Yasin girdikten sonra 2 gol daha atabilirdik ama bencilligi yüzünden heba etti güzelim pozisyonlari.

Ehh ben aksini söylemiyorum ki zaten. Eldeki malzeme bu, yeni kanat alinmayacak Asamoah disinda o da belki.

Yasin Garry den daha iyi diyorum ben aylardir zaten, ama ikisinin de ilk 11 de yeri yok. Yasin Garry ye kiyasla daha kolay gol pozisyonuna giriyor ama iste ikisinde de beyin yok. Dün Yasin girdikten sonra 2 gol daha atabilirdik ama bencilligi yüzünden heba etti güzelim pozisyonlari.
Bu adamı savunanları gördükçe çıldırıyorum vallahi. Demek ki mücadele etmek ve hırslı olmak GS'da oynamak için yeterli...

Tudorun garryyi yedeğe çekiceğini hiç zannetmiyorum kanatlar garry , feguli bekler asamoah mariano olur.

Geri
Üst Alt