#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam babel oğulcan feghouli onyekuru yokken bile oynatılmadı ya ..ciddi ciddi hocanın hakkını yediğini düşündüğüm ilk oyuncu olabilir anlamadım abi hayır oynayanlar cok birşey yapsa ses etmeyeceğim onların da hali ortada

Ne bu agresiflik birader aksi aksi konuşup millete sataşiyosun. Ağa misin futbol aklı misin ne bilmiş bilmiş tatava yapiyosun. Köpek gibi cevap verme bi dahakine birinden alıntı yapacaksan ilkinde bi şey demedim hala devam ediyosun

Senin saçma sapan yorumlarına oturup insan gibi yorum yapıyoruz, hırlayana kadar otur doğru düzgün oku futbol bilgin gelişsin.

Bu çocuğa üzülüyorum artık, gerçekten çok etkili oynuyor her oyuna girdiğinde. Düzgün bir sahada düzgün bir ortamda 11'de izleyemeden sezon bitecek.

Senin saçma sapan yorumlarına oturup insan gibi yorum yapıyoruz, hırlayana kadar otur doğru düzgün oku futbol bilgin gelişsin.
Bi tarafından yazmasan okurum ama bi tarafından yazıyorsun ne aksi adamsin yaa bi kaç kere daha gördüm seni birilerine sataşırken sıra bana mi geldi. Futbol bilgisi geliştirme uzmanı seni

Bi tarafından yazmasan okurum ama bi tarafından yazıyorsun ne aksi adamsin yaa bi kaç kere daha gördüm seni birilerine sataşırken sıra bana mi geldi. Futbol bilgisi geliştirme uzmanı seni

Adamın karakterini beğenmeyebilirsin, ben de bayılmıyorum. Ama sahada verdiği katkı, yabancı pozisyonda oynamasına rağmen özellikle yüksek tansiyonda gösterdiği liderlik için övüyorum herifi. Sen gel karakteriyle ilgili bir şey de, cevap vermem ama sahadaki oyunu yüzünden eleştirilmesi garip geliyor.

Adamın karakterini beğenmeyebilirsin, ben de bayılmıyorum. Ama sahada verdiği katkı, yabancı pozisyonda oynamasına rağmen özellikle yüksek tansiyonda gösterdiği liderlik için övüyorum herifi. Sen gel karakteriyle ilgili bir şey de, cevap vermem ama sahadaki oyunu yüzünden eleştirilmesi garip geliyor.
Yaa kardeş bak anlatıyım ben mlada boleslav maçından beri bu adamın hayranıyım facebookta 50 bin takipçili fan sayfam vardı arda turan adına sana karakterle ilgili bişey yazmış miyim çık oku bi daha. Bana diyosun kendin okumuyorsun ben karakterle ilgili bişey yazmismiyim. Adam futbolu bitirmiş 90 dakika maç içinde 2 pas atacak diye bi adamın yürüyerek top oynamasını izlemek istemiyorum bu benim görüşüm. Katkı verdiği noktasina da katılmıyorum bu kadar basit. Sen de farklı bi gözle izliyosun demek ki katkı verdiğini düşünüyorsun oldu bitti bu kadar sert gelmene gerek yok.

hocaya onlarca eleştirim var ama bu çocuğa taktığını filan sanmıyorum

topsuz oyununu görmediğimiz için acaba savunması filan mı zayıf onyekuruya göre de oynatmıyor

yoksa çocuk potansiyel olarak onyekurunun önünde

onyekurudan daha fazla etkili meziyeti var

Takimin sürekli pozitif oyun ortaya koyan oyuncusu ama sürekli yedek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt