Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Onyekurunun yerine baslamasi gerekiyor su an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru degil Ardanin yerine Eger o taraftan oynayabilirsek onyekuruya bos Alan acilcak sorun orda.Onyekurunun yerine baslamasi gerekiyor su an.
Ne bu agresiflik birader aksi aksi konuşup millete sataşiyosun. Ağa misin futbol aklı misin ne bilmiş bilmiş tatava yapiyosun. Köpek gibi cevap verme bi dahakine birinden alıntı yapacaksan ilkinde bi şey demedim hala devam ediyosun
Onyekuru degil Ardanin yerine Eger o taraftan oynayabilirsek onyekuruya bos Alan acilcak sorun orda.
Bi tarafından yazmasan okurum ama bi tarafından yazıyorsun ne aksi adamsin yaa bi kaç kere daha gördüm seni birilerine sataşırken sıra bana mi geldi. Futbol bilgisi geliştirme uzmanı seniSenin saçma sapan yorumlarına oturup insan gibi yorum yapıyoruz, hırlayana kadar otur doğru düzgün oku futbol bilgin gelişsin.
En iyi futbolumuzu öyle oynadik antep ve Alanya ikinci yari.hem onye hem kerem fazla olur su an
Bi tarafından yazmasan okurum ama bi tarafından yazıyorsun ne aksi adamsin yaa bi kaç kere daha gördüm seni birilerine sataşırken sıra bana mi geldi. Futbol bilgisi geliştirme uzmanı seni
En iyi futbolumuzu öyle oynadik antep ve Alanya ikinci yari.
Alakasi yok öyle takimlara karsi daha çok pozisyon buluruz iki hizli kanat ile.gazisehir kapanmisti ama
gol atmaya calisan takimlar bundan faydalanir
Yaa kardeş bak anlatıyım ben mlada boleslav maçından beri bu adamın hayranıyım facebookta 50 bin takipçili fan sayfam vardı arda turan adına sana karakterle ilgili bişey yazmış miyim çık oku bi daha. Bana diyosun kendin okumuyorsun ben karakterle ilgili bişey yazmismiyim. Adam futbolu bitirmiş 90 dakika maç içinde 2 pas atacak diye bi adamın yürüyerek top oynamasını izlemek istemiyorum bu benim görüşüm. Katkı verdiği noktasina da katılmıyorum bu kadar basit. Sen de farklı bi gözle izliyosun demek ki katkı verdiğini düşünüyorsun oldu bitti bu kadar sert gelmene gerek yok.Adamın karakterini beğenmeyebilirsin, ben de bayılmıyorum. Ama sahada verdiği katkı, yabancı pozisyonda oynamasına rağmen özellikle yüksek tansiyonda gösterdiği liderlik için övüyorum herifi. Sen gel karakteriyle ilgili bir şey de, cevap vermem ama sahadaki oyunu yüzünden eleştirilmesi garip geliyor.
Alakasi yok öyle takimlara karsi daha çok pozisyon buluruz iki hizli kanat ile.
Kıçını kaldıramayan adam futbol aklıyla puan aldırıyor sanaArdanin yerine oynamali kıçını kaldıramayan topçu istemiyoruz bu takımda.
Onuda orta saha düzeltecek, karsi pres.bulursun da top kaybettikleri zaman s.çarsin
neyse