- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Çiğdem Hanım, siz ruh hastası mısınız?Zaten genelde böyle olur. Aynen aynen. Daha önceki muhabbetlerinizi de biliyorum, ses çıkarmadım diye kendinizi akıllı sanmayınız!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çiğdem Hanım, siz ruh hastası mısınız?Zaten genelde böyle olur. Aynen aynen. Daha önceki muhabbetlerinizi de biliyorum, ses çıkarmadım diye kendinizi akıllı sanmayınız!
Hanimefendiyle doğru konuşur musun terimci arkadasÜzerine alındıysan sanadır. Sana etmemiştim ama sana etmişim demek ki.
Sen kimsin seni etiketleyemeyecem yav hahah
Savunması BAL ligi
Hücumu 1.lig
Yedlin'in yaptığı serbest vuruş ve yediği kart ile 4.gol bu savunma bilmez herife yazar.
Arkasında oynayan sağ bekler bunun açığını kapatmaktan ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Acilen hak ettiği 3.lige geri dönmeli.
Spor Toto liginde ayaklarını eline verirler bunun
Her seferinde bize layık bir oyuncu olmadığını kanıtlıyor.

Ruh hastası değilim. İstanbul Sözleşmesini açın bir okuyun bakalım, şaka ayağına neler yazıp gülüp ettiğinizi...Sizin işiniz insanları tiye almak olsa bile ben sizin ne arkadaşınızım ne de başka bir şey. Saygım gereği geyiklerinizi bile yuttum. Unutmadım ama kimin ne olduğunu görüyor, anlıyorum...Çiğdem Hanım, siz ruh hastası mısınız?
Ilk defa ayni düşünüyoruz aşur bey
Kendi adıma kusura bakmayın, Keramettin bey. Kerem gibi yeteneğin sayfasını şahsi konumla kirletmek istemem. Gerekeni dedim zaten.Herkes sakin olsun pls.
Hah sonunda biri yazdı ya o maçlarda bütün forum ben dahil kereme saydırıyorduk şimdi herkes hocaya sallıyor Kerem üstündenŞu top kaptırma özelliğine son vermesini rica ediyorum kendisinden.
Keşke Sivas ve Gümrük maçlarında o golleri atabilseydi de bugün yarışta olsaydık.
Olası şampiyonlukta işin mimarı olurdu.
Daha pismesi lazimLigde 398 dakika 6 gol 2 asist her 49 dakikada bir skora etki etmiş Kerem