#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaslar harbi harbi ruh hastası.. Marcao alfa bir adam ağırlığı var diye utanmasaniz iyi ki dövdü diyeceksiniz..Kerem alt ligden geldi ezik biraz parladı ama yok o göt hep inik olacak çünkü sonradan geldi takıma hiç simarmaya hakkı yok..
Neymiş efendim takımın hücum planını bozuyormus bak sen..Marcao o kadar erkekse 2 maçta 1 top kaptırıp gol yediren luyindamaya neden efelenememis geçen sene ?

Son düzenleme:
Bazı arkadaslar harbi harbi ruh hastası.. Marcao alfa bir adam ağırlığı var diye utanmasaniz iyi ki dövdü diyeceksiniz..Kerem alt ligden geldi ezik biraz parladı ama yok o göt hep inik olacak çünkü sonradan geldi takıma hiç simarmaya hakkı yok..
Neymiş efendim takımın hücum planını bozuyormus bak sen..Marcao o kadar erkekse 2 maçta 1 top kaptırıp gol yediren luyindamaya neden efelenememis geçen sene ?
Ona efelenmeden önce dua etsin de onun şansına kendi hataları başkalarında olduğu gibi daha çabuk golle sonuçlanmıyor. Yoksa görürdüm ben onun defanstaki çakma liderliğini.

Ligin en kolay çalım yiyen stoperlerinden biri Marcao.

marcao 8 maç ceza alıp ortada görünmeyeceği için suçlu arama işi göz önündekilere yapılacak. taraftar artık bunun maç içinde yaptığı, yapamadığı her hareketi inceleyecek. zaten çatacak adam arıyorlar olası puan kayıplarında sorumlu ilan edilebilir. kafası biraz çalışıyorsa, birilerinin dolduruşuna gelmeden barıştık mesajını vermeli en kısa zamanda.

Kerem çok sıkıntılı.
Ben oldum, takımın yıldızıyım havasında.
Her maç 20 tane top kaybediyor savunmaya yardım zaten yok. Şansa defansa çarpıp gol attı yoksa maçın en kötüsüydü.
Kesinlikle marcao olayı da bence 1 maçlık değil devamlı açık veriyor, bir ara Mostafa müdahale etmeye çalıştı onun yerinde pozisyon geçti hala kadrajda göremedim beyefendiyi

Takimin en cok para kazanan adamlari yata yata koca götlerini daha da büyütüyorlar ama bize AL elemelerinde 3 macta 2 gol 3 asist yapmis gencecik cocuga niye bu kadar kin besliyorsunuz gercekten cok garip bir yer olmaya basladi burasi.

Bu cocuk daha 6 aydir bu seviyelerde oynuyor, bence de cok eksigi var ama bu kadar gaddarca elestirilmesi de cok yersiz. Bu begenmediginiz cocuk olmasa Konferans Ligi elemesi oynayacaktik. Bir kac hafta önce de söylemistim, bu sezon iyi paraya teklifler alacagimizi düsünüyorum Kerem icin.
Gencecik degil

Takimin en cok para kazanan adamlari yata yata koca götlerini daha da büyütüyorlar ama bize AL elemelerinde 3 macta 2 gol 3 asist yapmis gencecik cocuga niye bu kadar kin besliyorsunuz gercekten cok garip bir yer olmaya basladi burasi.

Bu cocuk daha 6 aydir bu seviyelerde oynuyor, bence de cok eksigi var ama bu kadar gaddarca elestirilmesi de cok yersiz. Bu begenmediginiz cocuk olmasa Konferans Ligi elemesi oynayacaktik. Bir kac hafta önce de söylemistim, bu sezon iyi paraya teklifler alacagimizi düsünüyorum Kerem icin.
marcao denilen eleman bidaha forma yüzü göremez umarım rtaş

Dünkü maçta malum pozisyonda Mustafa'ya "hastır" ya da ona benzer bir tepki verdiyse eğer kendisiyle ilgili düşüncelerim tamamen değişir. Herhangi bir adama bunu yapamazsın da Mustafa gibi naif bir adama yaptıysan eğer sen itin tekisin demektir. İnşallah o karakterde değildir.

Dünkü maçta malum pozisyonda Mustafa'ya "hastır" ya da ona benzer bir tepki verdiyse eğer kendisiyle ilgili düşüncelerim tamamen değişir. Herhangi bir adama bunu yapamazsın da Mustafa gibi naif bir adama yaptıysan eğer sen itin tekisin demektir. İnşallah o karakterde değildir.
bir şey demediğine dair çeşitli iddialar mevcut.

Gol sevincinde bakislarini Kafaya takacak kadar ne yasadiniz anlamiyorum Gercekten

Benden 2 Yas büyük birisi bana kafa atacak iki defa yumruk atacak saha ortasinda ve Bunu milyonlarin izledigi bir futbol karsilasmasinda yapacak,ben karsilik vermeyecegim Ama ayni zamanda icimde herhangi birsey kalmayacak oyle mi

Gecin bunlari bu Cocuk ta insan sonucta,forum da veya sokak ta herhangi biriyle fikir uyusmazligi oldugu zaman kin besleyen insanlarsiniz sokak röportajlarinda falan görüyoruz birbirini tanimayan insanlarin fikirleri uyusmadigi anda nasil birbirine kin beslediklerini ve düsman gördüklerini

Kerem ise resmen saha ortasinda annesi babasi kardesleri ailesi ve milyonlarca insan maci izlerken dayak yemis kadar oldu,hepinizin oldugu gibi kerem’in de bir gururu var biraz empati kurun lutfen Sacma sapan dusuncelerden vaz gecin

Gol atmasına rağmen son maç takımın en kötüsüydü. Kaç top kaybetti sayamadım, mostafaya atmadığı paslar sıkıntı. Psikolojik destek alması lazım böyle her maç kötü oyuna rağmen oynatılması da doğru mu bilmiyorum. Kimse bişeyde diyemedi kereme morali bozuk diye. Biraz dinlendilirlmeli. Fatih hoca onu kaybetmemek için bir çözüm bulacaktır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt