- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
"annan" muhabbeti çevirmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona efelenmeden önce dua etsin de onun şansına kendi hataları başkalarında olduğu gibi daha çabuk golle sonuçlanmıyor. Yoksa görürdüm ben onun defanstaki çakma liderliğini.Bazı arkadaslar harbi harbi ruh hastası.. Marcao alfa bir adam ağırlığı var diye utanmasaniz iyi ki dövdü diyeceksiniz..Kerem alt ligden geldi ezik biraz parladı ama yok o göt hep inik olacak çünkü sonradan geldi takıma hiç simarmaya hakkı yok..
Neymiş efendim takımın hücum planını bozuyormus bak sen..Marcao o kadar erkekse 2 maçta 1 top kaptırıp gol yediren luyindamaya neden efelenememis geçen sene ?
Ayrıca ligin en iyi stoperi deLigin en kolay çalım yiyen stoperlerinden biri Marcao.
Kesinlikle marcao olayı da bence 1 maçlık değil devamlı açık veriyor, bir ara Mostafa müdahale etmeye çalıştı onun yerinde pozisyon geçti hala kadrajda göremedim beyefendiyiKerem çok sıkıntılı.
Ben oldum, takımın yıldızıyım havasında.
Her maç 20 tane top kaybediyor savunmaya yardım zaten yok. Şansa defansa çarpıp gol attı yoksa maçın en kötüsüydü.
Gencecik degilTakimin en cok para kazanan adamlari yata yata koca götlerini daha da büyütüyorlar ama bize AL elemelerinde 3 macta 2 gol 3 asist yapmis gencecik cocuga niye bu kadar kin besliyorsunuz gercekten cok garip bir yer olmaya basladi burasi.
Bu cocuk daha 6 aydir bu seviyelerde oynuyor, bence de cok eksigi var ama bu kadar gaddarca elestirilmesi de cok yersiz. Bu begenmediginiz cocuk olmasa Konferans Ligi elemesi oynayacaktik. Bir kac hafta önce de söylemistim, bu sezon iyi paraya teklifler alacagimizi düsünüyorum Kerem icin.
22 yaşında 3.ligden gelip ilk defa bu seviyelerde oynayan adam gençtir benim için.Gencecik degil
Erzincanin yollari tastanBir daha marcao ilen ayni sahaya cikmam demeli
Hocam isler kotuye gidince harcayacak topcu ariyoruz, bu hos degil benceErzincanin yollari tastan
marcao denilen eleman bidaha forma yüzü göremez umarım rtaşTakimin en cok para kazanan adamlari yata yata koca götlerini daha da büyütüyorlar ama bize AL elemelerinde 3 macta 2 gol 3 asist yapmis gencecik cocuga niye bu kadar kin besliyorsunuz gercekten cok garip bir yer olmaya basladi burasi.
Bu cocuk daha 6 aydir bu seviyelerde oynuyor, bence de cok eksigi var ama bu kadar gaddarca elestirilmesi de cok yersiz. Bu begenmediginiz cocuk olmasa Konferans Ligi elemesi oynayacaktik. Bir kac hafta önce de söylemistim, bu sezon iyi paraya teklifler alacagimizi düsünüyorum Kerem icin.
bir şey demediğine dair çeşitli iddialar mevcut.Dünkü maçta malum pozisyonda Mustafa'ya "hastır" ya da ona benzer bir tepki verdiyse eğer kendisiyle ilgili düşüncelerim tamamen değişir. Herhangi bir adama bunu yapamazsın da Mustafa gibi naif bir adama yaptıysan eğer sen itin tekisin demektir. İnşallah o karakterde değildir.
Bence de dehlenmeli. Bu kafada olan bir topçudan hayır gelmez.marcao denilen eleman bidaha forma yüzü göremez umarım rtaş