Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.507
- 12.767
- 2.868
Tekrar söyleyelim
Belli bir süre kesilmeli
Sonradan dahil olmalı oyuna
Belli bir süre kesilmeli
Sonradan dahil olmalı oyuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orada faul vardı hakem gördüğü hâlde vermedi ama 5 6 tane rahat top kaybı hatırlıyorum.Her maç kaç kere top kaybediyor istatiği varmı? Her maç çift hanelere olabilir.
Bir ara hatalı geri pas verdi ve neredeyse yiyorduk ben orda çıldırdım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Top kayıplarını sağdayken yapıyor, solda da pek oynama şansı bulamadı gerçi.
Bunu düzeltmesi şart, Paşa maçında da aynı şekilde kaptırdı ve yiyorduk bugün yedik.
Gençtir düzelir de işte maç kaybediyoruz.
Terim hocam kendisine kıymetlims diye davranmaya devam ederse defansa sittin sene yardım etmez. Hoca bu konuda bir şey yapmayacaksa her top kaybı ve geri gelmemesi hocaya yazar.
Kerem suçlu tabi. Ama henüz zihnen olmamış bir çocuğa bu kadar özgüven ve serbestlik vermek ne kadar doğru?Oynamayınca niye oynamıyor hocaya yazar
Oynayınca defans yapmaması hocaya yazar
He yav
Kerem her şekilde suçsuz ama hoca her şekilde suçlu.
keremden bence de yararlı bir oyuncu alper. talihsiz bir sakatlık yaşadı yoksa tam formayı alabileceği zamandı.Barış Alper bu çocuktan daha faydalı olur hem defansif hem ofansif
Napmalıyız meselaKerem suçlu tabi. Ama henüz zihnen olmamış bir çocuğa bu kadar özgüven ve serbestlik vermek ne kadar doğru?
Her seferinde aynı şeyi yapıyorsa kendi kendini düzeltmeyi beceremiyor demektir. Hocanın mentorluğunu ne zaman göreceğiz, böyle zamanlarda görmeyeceğiz de? Zaten kaliteli bir ekiple de çalışmıyor. Kendi kendine düzeltmesini bekliyorsak o iş olmaz.
Napmalıyız mesela
Serbestlik vermemek için ne yapmalıyız
Dün ilk 11 oynamamalı mıydı ki yerine oynayacak adam da yok
Oyuncuya laf atılsa hoca niye oyuncıya laf atıyor, kıymetlimiz dese niye övüyor
Ne istiyorsunuz bir anlasam.