#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye bu kadar suratsız, böyle büyük bir camia da top oynuyor. Ayakta kalmayı öğrenmeli ve çok çalışmalı. Dayak olayını psikolojik olarak kaldıramadıysa destek almalı.

Her maç kaç kere top kaybediyor istatiği varmı? Her maç çift hanelere olabilir.

Bir ara hatalı geri pas verdi ve neredeyse yiyorduk ben orda çıldırdım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Kerem'in oyunumuza kattıkları değerli ancak götürdükleri de var. Eksikliklerini ivedilikte kapaması gerekiyor, pozisyon bilgisi zayıf, defansif yardım hiç yok neredeyse. Yıldız bir oyuncu olup olmayacağına kendisi karar verecek yoksa 1-2 seneye söner gider.

Burada yediğimiz gol sanırım defansa yardım etse belki yemeyeceğiz, Marcao'nun kızdığı mesele de buydu. Hem kaptırıyor hem de defans yapmıyor.

Burak Yılmazı izlerken bu adam niye ofsayt olayını çözemedi sürekli aynı şekilde ofsayta düşüyor derdim ...Aynı olay Kerem'in top kayıplarıyla ilgili de olacak sanırım sürekli olarak aynı şekilde top kayıpları yapacak ve hiç de düzelmeyecek gibi bir hali var ...

Top kayıplarını sağdayken yapıyor, solda da pek oynama şansı bulamadı gerçi.

Bunu düzeltmesi şart, Paşa maçında da aynı şekilde kaptırdı ve yiyorduk bugün yedik.

Gençtir düzelir de işte maç kaybediyoruz.

Herkes oynamalı dediği dönemden beri söylüyorum, bu çocukta set hücumunda kolay top kaptırmak huy olmuş ve vazgeçmiyor da, yerleşik savunmaya karşı kolayca topu verip kontraya çıkarıyoruz.

Bu özelliğini törpülemesi lazım.

İkinci golde Hamsik'i kovalasa golü de yemiyormuşuz, aynı noktadalar hücumun başında.

Terim hocam kendisine kıymetlims diye davranmaya devam ederse defansa sittin sene yardım etmez. Hoca bu konuda bir şey yapmayacaksa her top kaybı ve geri gelmemesi hocaya yazar.

her oyuncunun iyi oynadığı, kötü oynadığı maçı olur. kerem zaten top kaybı yapan, defansif katkısı sınırlı bir oyuncuydu. bu özelliklerini zamanla ne kadar çok geliştirirse o kadar iyi futbolcu olur. dünkü maçta da ofansif olarak da pek etkili olmayınca göze battı.

ama sorun kerem, taylan ya da berkan değil. forumda bu oyuncuların ilk 11 seviyesinde olmadığını defalarca yazdık. malesef teknik heyet bizim gördüğümüzü görmeyip bu oyuncuları ilk 11 olarak görüp transfer yaptı. örneğin bütün yabancı hakkımızı ofansta kullanmak varken bu oyunculara güvenip defansta kullandık.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Morutan yerine kerem ciksaydi muhtemelen maci kazanirdik. Insallah baris tez zamanda döner. Kereme göre daha önde göruyorum barisi. Yikilmiyor topu daha iyi tutuyor baris

Terim hocam kendisine kıymetlims diye davranmaya devam ederse defansa sittin sene yardım etmez. Hoca bu konuda bir şey yapmayacaksa her top kaybı ve geri gelmemesi hocaya yazar.

Oynamayınca niye oynamıyor hocaya yazar

Oynayınca defans yapmaması hocaya yazar

He yav

Kerem her şekilde suçsuz ama hoca her şekilde suçlu.

Oynamayınca niye oynamıyor hocaya yazar

Oynayınca defans yapmaması hocaya yazar

He yav

Kerem her şekilde suçsuz ama hoca her şekilde suçlu.
Kerem suçlu tabi. Ama henüz zihnen olmamış bir çocuğa bu kadar özgüven ve serbestlik vermek ne kadar doğru?

Her seferinde aynı şeyi yapıyorsa kendi kendini düzeltmeyi beceremiyor demektir. Hocanın mentorluğunu ne zaman göreceğiz, böyle zamanlarda görmeyeceğiz de? Zaten kaliteli bir ekiple de çalışmıyor. Kendi kendine düzeltmesini bekliyorsak o iş olmaz.

Kerem suçlu tabi. Ama henüz zihnen olmamış bir çocuğa bu kadar özgüven ve serbestlik vermek ne kadar doğru?

Her seferinde aynı şeyi yapıyorsa kendi kendini düzeltmeyi beceremiyor demektir. Hocanın mentorluğunu ne zaman göreceğiz, böyle zamanlarda görmeyeceğiz de? Zaten kaliteli bir ekiple de çalışmıyor. Kendi kendine düzeltmesini bekliyorsak o iş olmaz.
Napmalıyız mesela

Serbestlik vermemek için ne yapmalıyız

Dün ilk 11 oynamamalı mıydı ki yerine oynayacak adam da yok

Oyuncuya laf atılsa hoca niye oyuncıya laf atıyor, kıymetlimiz dese niye övüyor

Ne istiyorsunuz bir anlasam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt