#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnş barca maçında iyi oynarda kitleriz birine yazın yoksa elimizde patlar bu kadar bencil topçu görmedim daha messi ronaldo bile gençliğinde bu kadar bencilce oynamıyordu

Takımın şu ana kadar kazandığı puanlarda büyük payı var. Takımın genelinin düşmesi ile bireysel performansının düşmesi normal. Takımda kredisi en yüksek oyuncu.

S.k.k yabancı kontenjanı yüzünden asla yedek kalamayacak ve her maç oynamak zorunda olan futbolcumuz. Kendisinin çok da bir suçu yok.

Sadece bugun degil, uzun zamandir kotu. Bu kadar top kaybi yapmaya hakki yok. Su oyunu Yunus Akgun filan oynasa satilirdi. Sadece Kerem degil, Emre de cok kotuydu. Pulgar'i adamdan saymadim.

Ben oldum artık.. Her topa ben vurayım , her topu ben çekeyim, her çalımı ben atayım.. Yabancı kuralı olmasa ilk 18’e giremeyecek adam burada yıldız muamelesi görüyor..
Hahhh eline, ağzına sağlık. Kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil. Takımın kimyasını bozduğunu düşünüyorum. Takım oyunu neredeyse hiç yok. Oyun zekası yok. Arada bir iki çalım atıyor o kadar. Tavırları, vücut dili çok kötü. Bitiriclik yok. Sürekli aynı şutu çekmeye çalışıyor. Şahsen futbolcu olsam bununla arkadaşlık bile yapmam. Herkese gider yapıyor saha içinde.

Sen 3. lig futbolcusunu takımın yıldızı diye yedirirsen bu hallere düşersin. Bu benim şahsi düşüncem şimdi bir kaç ergen saldırır :)

Cicanın yerine adam gibi bir orta saha olsa önüne baya top atar bence de şu anki tek seçeneği topu alıp birkaç kişiyi geçip gol atmak, haliyle öyle bir über yeteneği de olmadığı için iyiden iyiye zorlanıyor.

Soldan yediğimiz tüm atakların sebebi. Topu da söküp alamıyor. E geriye gelince de ileride yaptığı tüm olumlu işleri yapamıyor.
Kanat değil yardımcı forvet gezen oyuncu olarak oynatırsak parlar, yok kardeş sen kanat dersen sıçar. Kanatta oynayabilmesi için çalım yeteneği üst seviye olmalı keremde maalesef bu yok. O yüzden en verimli bölge serbest forvet bölgesinde kontra oyuncusu olarak oynamalı.

topu ayağına aldığında oyun zekası olmadığı için her atakta tombala çekiyor
bu kadar top kaybeden bir oyuncuyu avrupada antrenmanda döverler maça çıkarmazlar bile
15 milyona ittirebilirsek birilerine çok büyük bir başarı olacak

bu sezon bu halde olmamızın başlıca sebeplerinden biride bu çocuktur , 500 maça daha çıksa as oyuncu olamaz Galatasaray da , Burak Yılmaz'ın kanat versiyonu , skora katkı yapıyor diye süperstar, Garry Rodriguesin çeyreği etmez

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Caliskan kendini gelistiren bir isim asla lafim yok geldigi yer ciktigi seviye muazzam, bunu bir kenadar birakalim.

Ancak, bu seviyede cok eksigi var;

1- Takim savunmasuna zarar veriyor
2- Top saklama kabiliyeti cok kotu aslinda toparlamisti ancak, Terim gittiginden beri eski gunlerine dondu (Terim ile alakasi olmayabilir belki Marcao olayiyla alakalidir ama ortusen bir surec var)
3- O kadar gereksik toplar kaybediyor ki sovuyorum kusura bakmasin (ana baci degil ayagina tu... vs..)
4- Lan birak ! birak ! vurup durma her pozisyonda ayak iciyle. Ayak ustu var, burun var ya burun, ic/ust var, dis var, var oglu var ve ciliz vuruyorsun. Sert degil ki sutlarin, kalecinin onu kapaliysa yer bu golleri ya da carpa seke (deneme yaptigin icin).
5- Surekli sut cekme, tamam denemen guzel ki ben severim ama yaninda tecrubenin krali Gomis var, goruyorum geri cekilip pas bekliyor hatta eliyle ver-kac diyor yok beyimiz yine ayni yerden ayni sekilde ciliz ayak ici deniyor.

Kerem, potansiyelin var ancak eksigin cok. Eksiklerine odaklanman lazim bir sure sonra gelistir iyi yonlerini. Buyuk takimlarda bakilan oncelikler sut sayisi, gol sayisi degil, oyuna pozitif katkin, pas kaliten, oyun zekan ve skora etkindir. Topu alip yardirman, iyi olsa da seyir acisindan, takim oyununa zarar verebiliyor. Su asamada bu seviyede degilsin ve aslinda ilk 11 oynamaman lazim. Hasan Sas'in gencligi de buna benzerdir. Sonradan sonradan ogrenmisti bunlari, golgesine calip atip delirtirdi bizi. Su gunlerde, vasata alistirilmis 3-buyuk taraftarlari bu ayrimi maalesef yapamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt