#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem’e bir tane bile teklif gelmemesini nasıl değerlendiriyorsunuz

cok guzel bir soyleyisi olmus. odulu icin ayrica tesekkur ediyorum kerem kardesimi.
ayrica, *sunucu nun sorulari ve sohbete kattigi yorumlarini da begendigimi belirtmek isterim. dolayisiyla akici bir program olmus.

yeni sezon da *kerem ~ kaldigi yerin uzerine ekleyerek devam edecektir kanaatindeyim.

cok guzel bir soyleyisi olmus. odulu icin ayrica tesekkur ediyorum kerem kardesimi.
ayrica, *sunucu nun sorulari ve sohbete kattigi yorumlarini da begendigimi belirtmek isterim. dolayisiyla akici bir program olmus.

yeni sezon da *kerem ~ kaldigi yerin uzerine ekleyerek devam edecektir kanaatindeyim.

Yunus ile uyumlarini cok merak ediyorum. Bakalim nasil bir kanat gucumuz olacak (tabi olasi transfer(leri) haric tutarak yaziyorum.

Yunus ile uyumlarini cok merak ediyorum. Bakalim nasil bir kanat gucumuz olacak (tabi olasi transfer(leri) haric tutarak yaziyorum.

sevgili emrah renkdasim,

kanimca, kerem ve yunus bold sekilde kanatlarimiz olduklari kendilerine hissettirilmeli. burdan donus olmamali artik.
biri gecen sezon kendisini cok iyi ispatlayan takimi sirtlayan, kader anlarinda vs mac ici kacislar yapmayan sorumluluk alan olgun durus sergileyen ve en onemlisi oynadikca kendini asan bir profil. kerem.

digeri, altyapimizin ozel orneklerinden, hatta kiraya gitmesine hic onay vermedigim isim yunus.
ads yapmasi kendisi adina nacizane gozlemimde -cogunlugun aksine- en buyuk artisi,gol asist degildi,
en onemli kazanci kisa ve uzun vade de isin *taktiksel butunlemesini *bu isin piri ulkesi olan italyan futbolu/italyan taktisyen den ogrenmesi basli basina +bir denklem kendisi adina.
bu oyle bir olgu ki, rookie bir oyuncuyu yeni sezonda takimin gizli lideri bile yapabilecek mental gelisim araligidir *saha icerisinde *olgunluk cesaret sorumluluk pes etmeme konsantrasyon 5geninde.

transfer konusu. rotasyon bazli isimler transfer anca isterim. bankolar ustteki ikili olmak kaydiyla...

- benim okan hocadan nacizane beklentim;
kafamda kurguladigim bir cok oyun denkleminde, *yunus'u > sassuolo da *berardi nin kullanildigi mevki ve tarzda bir taktiksel kurgu da oynatilmasini gormek isterim.

bu baglamda kilit oyuncu tipoloji profil olarak ise ; muldur. halka nin eksik parcasi nazarimda.

yunus'un oyun aklı bunda olsa hakikaten rekor transfer yaparmış

Forma garanti olursa kimse iyi oynamaz o yüzünden kanat da transfer edilmeli orada da yarış olmalı

Keremcim seni severim ama pas vermeyi öğren bencil olma. Burak gibi kafayı takmak istemiyorum sana

Hala yorgun, yeterince dinlenememiş. Mental olarak hazır görünmüyor ama normal tabi 50'den fazla maça çıktı.

Bu da havalara girmiş, ulan takımın yıldızıyım falan diyorsun da. Küme düşme mücadelesi veren takımın yıldızısın, hele bir şampiyonluğa oynayacak hale gelsin bu takım, yedekten ötesi olmassın güzel kardeşim. O yüzden bugünlerin tadını çıkart

Burak abin gibi kendi skorunu düsünme. En sinir olduğum şey. Biraz asiste oyna pas ver. Her topun başına gecme seni severim ama takmak istemem sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt