#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1660465894951.png

inanılmaz bi itici havası veriyor. sanki zorla forma üstünde duruyormuş gibi. biraz kendine dikkat etmeli. taraftarın sahiplenmesini istiyorsa ona göre olmalı oyunu.

Kerem'i seven seviyor sevmeyen hiç sevmiyor. Enteresan bir algısı var.

İki ayrı taraf var.

Çok sevenler, eleştirmeyenler.
Ağzıyla kuş tutsa, sövenler.

Kerem'i seven seviyor sevmeyen hiç sevmiyor. Enteresan bir algısı var.

İki ayrı taraf var.

Çok sevenler, eleştirmeyenler.
Ağzıyla kuş tutsa, sövenler.

Verdiği röportajdan dolayı olsa gerek.
Ben kaliteli futbolcuyu desteklerim ama kaliteli futbolcu saha dışında ne söylememesi gerektiğini bilmeli.

Bence hemen profesyonel destek alması lazım, yoksa 3-5 sene sonra küçük dağları ben yarattım diye dolaşır ortalıkta.

Arda abisini de rol model olarak benimsiyorlar ya tam cuk oturur.

Satsak iyi olur zira dar alanda oynayamıyor ve pas konusunda iyi değil. şampiyonluğa oynayacak takımların yapısına uygun değil

Oyununu ne zaman olgunlaştırmayı düşünüyor acaba. Bir de abi 24 yaşına geliyorsun artık şu tercihler konusunda da göze batma bir zahmet. 2. lig topçusu gibi hala aynı reaksiyonlar. Biraz akıl yav.

Biraz basit oynasa,kendi için oynamayı bırakıp takım için oynamaya başlasa hem kendi için hem Galatasaray için daha faydalı olacak.Yoksa 1-2 yıla kalmaz kaybolup gidecek.Takım arkadaşlarının,teknik ekibin ve daha önemlisi taraftarın empatisini kazanmaya başladı,inşallah ilk günlerine geri döner.

Kerem'i daha çizgide geniş alanda oynatmak lazım. Yunus gibi içeri girmesini istersek boş yere kaybeseriz kendisini.

Geçen seneden sonra takımın alfa'sı ben olurum diye düşünüyordu, taraftar bana tapar gibi ergence hayalleri vardı muhtemelen ama 2-3 transfer gelip taraftarı havaya sokunca, ilgi de üzerinden kalkınca bu da arka plana düştüğünü gördü, iyice kudurdu. Bu ergene güvenen yaya kalır, inşallah talibi çıkar, şöyle 8-10 birşeyler ateşler de bu işten yırtarız. Yoksa kazandırdığı puandan çok daha fazlasını kaybettirir bu bize.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam çocuk 50 maç oynadı, tamam çocuk manipüle ediliyor, tamam taktik değişti vs… Bu çocuğun el kol hareketleri, arkadaşlarına yaptığı suratlar, saydığı laflar falan gerçekten rahatsız etmiyor mu kimseyi? Ya bu çocuk psikolojik destek görecek ya da kusura bakmasın ama her sezon dayak atan çıkar bol bol.

kendi kafasında her şeyi ben yapmayalım fikri dolaşıyor. Kendini bu kadar zorlamasa basit oynasa zaten herkes sevecek kendisini

her maç gol-asist yapacağım diye zorlamasının mantığı yok

Kerem hep öyleydiki

Atmıyor işte pas. Paşa maçında da Yunus'a atmadı. Kendi kral olma çabasında.

Bunu elli kere söyledik, takımda rol oyuncusu olmayı becermeli geçen seneki Tjk ve Fener maçlarındaki gibi. 20 top kaybıyla bu takımda sürekli oynayamazsın.

Şu ana kadar en iyi maçı bence geçen sene ikinci yarıdaki beşiktaş maçı. O da beğenilmeyen Mustafa Muhammed etkisiydi.

Kerem hep öyleydiki

Atmıyor işte pas. Paşa maçında da Yunus'a atmadı. Kendi kral olma çabasında.

Bunu elli kere söyledik, takımda rol oyuncusu olmayı becermeli geçen seneki Tjk ve Fener maçlarındaki gibi. 20 top kaybıyla bu takımda sürekli oynayamazsın.
zor gibi üstat. adam 70.dkda millet sinir harbiyken rakibinin üzerinden ilhan mansız çalımı deniyor. olmuyor 1 dk sonra tekrardan topuğuyla garip bir şey deniyor. çok çok über bir yetenek değilse ben bu kadar takım oyununa eksi yazan oyuncuların oynamasına karşıyım.

Hal ve tavırlarını hiç beğenmiyorum son zamanlarda şahsen. Keşke alıcı çıksa da satılsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt