#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in performansı çok düşündürücü. Belki de harika geçecek bir sezonda bir çuval inciri berbat etme potansiyeline sahip. Halı saha topçusu mantalitesine döndü yine.

Oynatarak kazanma faslını geçtik bence. Kayseri maçında kesilmeli. Barış Alper atama bekliyor.
Kredisi coktan bitti, hoca yerli soruruna bir cözüm bulmak yerine kolayina kacip formsuz adama formayi devam veriyor. Daha bir kac hafta önce kendisi forma adalet den bahsediyordu ama bunu göremiyoruz. Sirf kerem ceza sahasi disinda süpriz bir gol atar maci koparir diye takimda tutuyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Canlı gözle izleyebildim.

Bir boka yaramıyor bu çocuk saha içerisinde, top kaybedip tüm takımı geri koşturuyor ve kararları rezalet.

Nefret ettim dün.

86 gol de atsa gözümde değersiz artık. Yunus Akgün de buna uymuş. İki şımarık ve sadece birbirini düşünen kanatla bir halt olmaz.

15 gün boyunca kendisini izlemeyecek olmanın mutluluguyla uyandım. Rezil.

Nasıl özgüven varsa adam tüm duran toplara da gidiyor.

Fazla özgüven iyidir de, olmuyor bazen. Zamanında Burak Yılmaz çok gol atardı ama takım oyununun için ederdi bu da o misal. Gol atmadığı her maç sövülür.

Her topu ezecek,tüm takım maç boyunca bunun kaybettiği topları kazanmaya çalışacak,beyefendi geri bile gelmeyecek,her duran topa salça olacak,sahada afra tafra yapacak

Marcao az bile yapmış benle aynı takımda olsa gökhan töre ömer toprak tarifesi uygulardım

Her topu ezecek,tüm takım maç boyunca bunun kaybettiği topları kazanmaya çalışacak,beyefendi geri bile gelmeyecek,her duran topa salça olacak,sahada afra tafra yapacak

Marcao az bile yapmış benle aynı takımda olsa gökhan töre ömer toprak tarifesi uygulardım

Koyunun olmadığı yerde keçi abdurrahman çelebi olurmuş
Bu da kendini yutturacak bize yıldızım diye
Yunusla ikisi tek bildikleri içe çekmek
İçe çekince de ya şut ya da kalabalığın içine topla dalmak

Kanat dediğin kenarda topu alır yardıra yardıra gider
Teke tek yakaladı mı üstüne üstüne gider, azıcık dürtüp orta açar ya da çalımı basar
Takım ortadan topla geliyorsa ceza sahasına kaleye dikine koşu atıp topu önüne ister, alırsa da kanat ayağıyla vurur ya da orta yapar

Bu ikisinin tek numarası, hızı kesecek şekilde ceza sahası köşesinde topu beklemek, alınca içe dönmek, ordan da ya dağlara taşlara şut ya da kalabalığın içine topla dalmaya çalışmak

Tabi kontrol ederken kaptırıp rakibi kontraya kaldırmazlarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt