Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.927
- 22.684
- 1.388
Sosyal medyayı ciddiye almaya gerek yok Kerem'in de pek önemsediğini sanmıyorum, ama stadda tepki olması büyük rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yüzden hoca kendisini 2. forvet olarak değerlendirmeli. Tüm özellikleri buna uyuyor. Şutu iyi, hızlı, ceza sahasında golü çok iyi kokluyor.Kerem de burak yılmaz gibi istediği kadar gol atsın bi türlü taraftarın içine sinmiyor çünkü ikisi de top kontrolü ve kısa pas konusunda kötü topçular ve çok top kaybı yapıyorlar. Gerçi burak bu konularda ilerleyen yaşlarda biraz gelişti ve topla kerem kadar buluşmuyordu. Kerem nekadar az topla buluşursa okadar iyi onun için ama bu eksiklikleriyle üst düzey takımlar transfer etmez bence
Basit oynama isini bir turlu beceremiyor ama oyuna katkisi yinede cogu oyuncudan daha fazla bana gore; Icardi'den sonra skora en fazla katki yapan oyuncu ayrıca.Hocam yapacağı şey çok basit. Basit oynamak. Zor olan kısmı yapıyor kolayı yapamıyor. Güç bela presle top kazanıyor takım, Kerem'in ayağına geliyor top ya kontrol edemiyor yada kaybediyor. Sonra herşeye baştan başla.
İyi özellikleri çok iyi seviyede, özellikle bu maçta başaramasa da son vuruşları bir kanat oyuncusu için çok üst düzey ama bu kadar top kaptırması 3. bölgede çoğalmamızı engelliyor. Her maç kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. Hiç gerek yok bunlara.
Ben olsam Kerem'i ikinci forvet oynatırım. Hem golü iyi kokluyor, hem son vuruşları iyi, hemde defansı karıştırıp İcardi'ye daha fazla alan açar.
Her cumlede daha cok gaza gelmissinicardiye pas atmadı diye elestirilen pozisyonda geregini yapmıstır
her top icardiye atılmaz
icardi 2 tane net kacırdı keremde ben vurayım dedi
kafa haric vuruslarıda icardiden iyi