#7 Kerem Aktürkoğlu | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyayı ciddiye almaya gerek yok Kerem'in de pek önemsediğini sanmıyorum, ama stadda tepki olması büyük rezalet

Kerem de burak yılmaz gibi istediği kadar gol atsın bi türlü taraftarın içine sinmiyor çünkü ikisi de top kontrolü ve kısa pas konusunda kötü topçular ve çok top kaybı yapıyorlar. Gerçi burak bu konularda ilerleyen yaşlarda biraz gelişti ve topla kerem kadar buluşmuyordu. Kerem nekadar az topla buluşursa okadar iyi onun için ama bu eksiklikleriyle üst düzey takımlar transfer etmez bence
Bu yüzden hoca kendisini 2. forvet olarak değerlendirmeli. Tüm özellikleri buna uyuyor. Şutu iyi, hızlı, ceza sahasında golü çok iyi kokluyor.
Ben kimsenin Kerem gol kaçırdı diye tepki gösterdiğini zannetmiyorum. Daha çok sete oturmamizi engelledigi için taraftar tepkili bence. Keremin 3. Bölgede top dağıtımının içinde olmaması lazım top kontrolündeki eksikliği çok fazla top kaybına sebep oluyor ama kaleye yakın yerde topla bulusursa topu iyi kontrol edemese bile kaleye bir şekilde göndermeyi başarıyor.

Bir de Kerem her zaman kendisini kanıtlamak istiyor. İlk yarı istediği birkaç şeyi yapamayınca hemen düşüyor psikolojik olarak. Baktın Kerem yine yanlış işlere girmeye başladı hemen devre arası değiştir. Atma taraftarın önüne adamı. Hocanın çok suçu var bu konularda. Oyuncu oynamak isteyebilir ama TD sensin çıkar sana kızsın yarın alırsın gönlünü, taraftar ile kötü olmasından iyidir.

Hocam yapacağı şey çok basit. Basit oynamak. Zor olan kısmı yapıyor kolayı yapamıyor. Güç bela presle top kazanıyor takım, Kerem'in ayağına geliyor top ya kontrol edemiyor yada kaybediyor. Sonra herşeye baştan başla.

İyi özellikleri çok iyi seviyede, özellikle bu maçta başaramasa da son vuruşları bir kanat oyuncusu için çok üst düzey ama bu kadar top kaptırması 3. bölgede çoğalmamızı engelliyor. Her maç kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. Hiç gerek yok bunlara.

Ben olsam Kerem'i ikinci forvet oynatırım. Hem golü iyi kokluyor, hem son vuruşları iyi, hemde defansı karıştırıp İcardi'ye daha fazla alan açar.
Basit oynama isini bir turlu beceremiyor ama oyuna katkisi yinede cogu oyuncudan daha fazla bana gore; Icardi'den sonra skora en fazla katki yapan oyuncu ayrıca.
Bence Zaha devamlı oynamaya başlayınca Kerem Mertens'in bölgesine gececek.

4 4 2 de icardinin yanında oynasın.
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim kazimcan
Tete torrera ndonbele zaha
Icardi Kerem

Dün takım fizik olarak düştüğünde sahaya atılacak oyunculardan biri berkandi ama sağolsun taraftar çocuğu gönderdi. Şimdi kerem hedef artık her maç eksiği dikkatlice takip edilip tepki koyulacak. Daha önce de yazdım yine yazayım. Bu oyuncu robben, ribbery değil olamaz da ölçüsü, geldiği yer belli elinden geleni yapmaya çalışıyor. Geçen sezon asist kralı olmuş. Rachica için ağıt yakanlarla kereme tepki koyanlar bana aynı profil gibi geliyor.

Her ne hikmetse taraftarı da hocası da bu çocuktan süperstar yaratma sevdasında..

Daha düne kadar kısa pantolonla gezerken, duran top kesen Demirbay ve Ziyech var ama her duran topun başında bu arkadaş var..

Yetenekli ama bu yetenekleri sınırlı olan bir arkadaş.. Asla süperstar değil.. Olamaz da..

Bu çocuğa anlamsız ve gereksiz bir sorumluluk yükleniyor, bu sorumluluğu taşıyamayınca hedef tahtası oluyor..

Kaliteli bir hoca elinde, daha az sorumlulukla çok daha başarılı olur, daha az tepki alır.

icardiye pas atmadı diye elestirilen pozisyonda geregini yapmıstır

her top icardiye atılmaz

icardi 2 tane net kacırdı keremde ben vurayım dedi

kafa haric vuruslarıda icardiden iyi

Hemen ayrilik karari almali

Kendi kariyerini düsünsün bence

Üc bes veled fm bilgisiyle ilk cl macinda isliklayacak rezil etmeye calisacak bende o kulup te kalacagim oyle mi

Gitmesi kendisi icin hayirli bir karar olur burda kaldigi sürece her olumsuz sonuc ta günah kecisi ilan edilir

Fener taraftarindan farki kalmadi artik,irfan can muammelesi görecegi icin hemen ayrilmali

Orta sahada aldığı bütün topları uzun oynama sevdasıyla İcardi'ye atmaktan vazgeçsin artık, birde sabah akşam first touch dedikleri şeyi çalışsın o zaman çok daha iyi bir yıldız olacak Kerem

Islıklanmayı kimse hak etmez zaten

Ha asla ama asla gitmemeli burası Galatasaray, Keremsaray değil

Cimbomun bekası için kalmalı

kerem dünyanın en iyi futbolcusu değil ama bu kadar yok edilecek biri hiç değil. Bazılarının özel düşmanlığı var biraz kötü oynasın da şuna geçireyim diye bekliyor

mesele keremin kötü oynaması değil onun için özel nefreti var

Bizim seyircinin Kerem i ıslıklamaya hakkı yok. Üstelik ilk yarı harika oynadı. Ne istiyorlar anlamıyorum. Kötü oynamaya da hakkı var bu çocuğun. Sol açıkta daha iyi biri yok bizde. Ziyech ilk yarıda sağda Kerem kadar oynayıp o kadar gol kaçırsa ayakta alkışlanırdı.

Ayıp yahu.

Keremi ıslıklayanlar rezil insanlardır.

Kerem skora en yakın topçularımızdan. Kötü oynadığı Kophenag maçında da gösterdi bunu.

Fakat temel bir sorunu var. Çok sonuca yönelik oynamak. Yani direkt iş bitirecek çalımı atmaya, iş bitirecek pası atmaya çalışıyor. Basit oynamama sorunu var. Her yerde bir anda dönüp dikine gidemezsin her pasın Icardinin çarpraz koşusunu bulmaz. Biraz basit oynamayı ve top tutmayı öğrenmesi gerek.

Kerem' i 10 numara oynatma fikrinin bu kadar destek bulmasını anlamam zor. Çok fazla top kaybı yaptığından sürekli şikayet edilen adam, topla en çok ve sıklıkla da dar alanda buluşacağı bir pozisyonda daha da zorlanır...

Kerem bir forvet oyuncusu. Ya gezgin 2. forvet yahut kanat-forvet oynar; mevcut takımda kanat-forvet. Saçma sapan fantezilere hiç gerek yok...

Uc net sut atmis ucu de neredeyse ayni hiz ve siddette. Hele direge tosladigi son sut aman Allah'im ne gereksiz bir abanmadir. Rakip acele ettirdi biraz ama ayip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt