#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav ne miolarından bahsediyon farukelli menejerleriyle dört döndü yine takım bulamadı kendine yarım ağız gidiyorum ben çekiyor takım bulamıyor böyle de bir topçu işte. Kınaları da al yorganının altında ağla istediğin kadar gerçekleri çok iyi biliyorsun!
Tamam pukicigim, gercekleri kendin cok daha iyi biliyorsunda kabullenemiyorsun. Neyse uza.

para odaklı bi kariyer planlaması yapmasını tavsiye ederim

10-12 teklif varsa avrupaya, 15-18 arası bi teklif varsa araplara gidebilir. kafa olarak araplara daha yakın

Kerem hocasıyla güzel operasyon çekiyor Zaha'ya... Ama Galatasaray'ın sahibi taraftardır.. GS taraftarı kendisini çıtır çıtır yiyecektir.

Not : Kerem Aktürkoğlu'na kimse 15 milyon euro vermez.. Maksimum 7-8 milyon euro..

Kerem hocasıyla güzel operasyon çekiyor Zaha'ya... Ama Galatasaray'ın sahibi taraftardır.. GS taraftarı kendisini çıtır çıtır yiyecektir.

Not : Kerem Aktürkoğlu'na kimse 15 milyon euro vermez.. Maksimum 7-8 milyon euro..

Kerem geçen yıl 2. Yarıdan beri dökülüyor. 1,5 yıl çok faydası oldu evet ama kafası artık oyunda değil. Ben satılması tarafındayım. Kerem'e verilen şans Zaha'ya verilseydi belki bugün başka şeyler konuşur olurduk.

Hangi futbolcu olursa olsun Futboluna birşey demem yaparsın yapmazsın ama karakter olarak artık oyundan çıkarken tripler,yedek klübesinde somurtmalar,oyun oynanırkenki tavırlar falan artık gına geldi.Bu yorumum sadece kerem için değil.Her oyuncu için geçerli.
Ve bizim takımda çok ciddi sıkıntı bu.
Herkes haddini bilsin arkadaş.Bunları çok iyi biliyorlar ama
Sahada hakemler eziyor sesleri çıkmıyor.Mesela barış tokat yiyor barışda dahil kimsenin umrunda değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu hale gelmesinde hocanın ciddi payı var. Bir kanat oyuncusundan beklenmesi gerekenleri yapmaya çalışmasını sağlayacak kişi hocadır.

Kerem, sanırım kendisine Sneijder rolünü uygun görüyor ve öyle oynamaya çalışıyor; orta saha-kanat-ikinci forvet, ortaya karışık bir şey! İyi niyetinden hiç kuşkum yok ama çok şey yapmak istemesi işi içinden çıkılmaz bir noktaya getiriyor.

Sneijder dedim; adam öyle özel yeteneklere sahip bir futbolcuydu ki Hollanda TD sırf onu verimli kullanmak için formasyon değişikliğine gittiğini söylemekten çekinmemişti.

Kendisinin en yüksek katkıyı kanat-forvet rolünde vereceğini hep söyleyegeldim. Hoca 4-3-3 e dönmeyecekse de her durumda sihirbazlık denemek yerine standart bir kanat oyuncusu gibi oynamaya çalışmalı; bunu layıkıyla yapabilecek meziyetlere sahip bir futbolcudur...

Bizde her hatalı pasında yuhalacak taraftar var Kerem’in mantelitesi zayıf ve kırılgan ya bizim taraftar değişecek ya da Kerem

Bu arkadaşın en geç temmuz ayında satılması gerekiyordu çünkü bizde misyonunu doldurdu. bu arkadaşın olacağı max oyuncu da 22/23 sezonunda asist kralı tamamladığı sezondu. satılmazsa hem oyuncuya yazık olacak hem de kulübün kazanacağı paraya. kerem'den 15 falan bekliyorsa kulüp satmak için, iki sezona başakşehir veya avrupada ölücü bir kulübe 2-3 bandında bırakmak zorunda kalacaktır.

Valla şu yerli sınırında Kerem gibisini zor buluruz her sezon çok güzel gol katkısı verdi. Fb maçından sonra çıktı sorumluluk da aldı gönüllerde taht kurdu

Ama biraz bıktırdı da yani. Dese ki maaşım az benim katkımın hakkı bu değil gene hak veririm derim çocuk hakediyor ama şuan derdi para da değil bence.

Tepki gördü diye geçen sezon başından beri küsmekte hoş değil yani. İyiyken millet sırtladı geçen sene saçma sapan goller kaçırırken de tepki gördü bu ülkenin doğası bu. Kaldı ki şuan öyle büyük bir tepki yok Kerem’e.

Taraftara trip , Barış Alper’e trip. Büyük takım kaptanına yakışmıyor ki zaten kaldıramıyor.

Muslera’ya beş senedir botokslu kolsuz yaşlı diyorlar gene maç kurtarınca herkes omza alıyor kimseye de trip atmıyor

yav kerem'in yapabildikleri belli yapamadıkları belli. daha haziran'da adama teklif varken sanki uçacakmış gibi avrupa şampiyonasını beklemek, değerini daha da düşürmek, bir kez daha taraftarını önüne atmak nasıl bir futbol bilmezliktir. bi adam sendeki misyonunu tamamlamışsa, yükselmek yerine geri gitmeye başladıysa göndereceksin kardeşim. 2 kuruşun hesabına hem bi adamı küstürdük, hem de iyi tekliflerden olduk. oturun ayıklayın şimdi pirincin taşını.

Keremin sorunu sadece mental degil, her futbolcuya kas kütlesini yükseltmek iyi gelmiyor. Kerem ve abdülkerim bunun en iyi örnegi. Ucup kacan kerem eskisi kadar hizlanamiyor, birde mac icinde cok aktif dinlenmeye geciyor bu sebebten. Fazla kas kütlesi fazla oksijen kaybi. Daha fazla kardiyo yapip vücut gelistirmeyi birakmalilar.

Sene sonu bitince sanki 'elveda' tarzı tripler nedendi onu çözemedim. Sandım ki anlaştı ve gitti. Duygusallığın başka bir boyutunu yaşıyor galiba.

aklı başında 1 tane avrupa takımı teklif vermez buna. vermiyor da zaten. mls veya arabistan ligine baksın menajeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt