- 3 Temmuz 2012
- 134.114
- 80.910
- 5.198
Şampiyonlar ligine bahane yok orada da saplaması lazım
atar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar ligine bahane yok orada da saplaması lazım
herif gol makinesine döndü
Oyuncu değil sizler süpersiniz..Bruma bile neler yapıyor braga'da. oysa ki adamın ne olduğunu türkiye biliyor![]()
Hocan dün maçı verdiOyuncu değil sizler süpersiniz..
Hata yazılır okunur bir şeyler ogrenilir oyuncu için de aynıdır. Yazilanlar değil benim alintilarim problem olması ayrı ironidirHocan dün maçı verdi
Hocayı eleştirenleri alıntılayıp tebrik ettin mi
Olayı şöyle değerlendirelim.Hata yazılır okunur bir şeyler ogrenilir oyuncu için de aynıdır. Yazilanlar değil benim alintilarim problem olması ayrı ironidir
bu bunagın götünü kerem kurtarıyorBenfica Teknik Direktörü Bruno Lage'den Kerem Aktürkoğlu açıklaması
"En önemli şey rakibi nasıl yeneceğimizin farkına varmak, farklı pozisyonlarda farklı durumlar yaratabilecek oyunculardan oluşan iyi bir kadromuz var. Artık çok fazla şüphem yok, tek şüphem Di Maria'yı nereye koyacağım, sağa mı sola mı, çünkü bire birde çok güçlü"
Kerem Aktürkoğlu 11'de oynayacak mı?
"Şart değil. Di Maria'yı sola koyarsam zaten yapıyı değiştirmiş olurum ama yine de bunu düşünmemiz gerekiyor. Ben sadece yarın akşam onların en iyi versiyonunu istiyorum."
4-0 kim yenmiş olm atleticoyubu bunagın götünü kerem kurtarıyor
kovdururuz yakında
2-0da kapadım4-0 kim yenmiş olm atleticoyu
Kerem’in kariyer kırılımı bu olacak kesinlikle. Ya üste gidecek ya da burası tepesi olacak.Şimdi oynuyor sorun yok, yedeğe düşerse kafayı kaldırabilecek mi o önemli.