#7 Kerem Aktürkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanım benim helal olsun yine saplamış

Hata yazılır okunur bir şeyler ogrenilir oyuncu için de aynıdır. Yazilanlar değil benim alintilarim problem olması ayrı ironidir
Olayı şöyle değerlendirelim.

Okan Buruk eleştiriliyor :

1. Set hücumu yok
2. Takım kolay top kaybediyor sürekli geçiş yiyor.
3. Transfer stratejileri hep hatalı, istediği adamların birbiriyle alakası yok. Bugün Mctominay gelse Sara ile ne alaka yani.
4. Oyuncu değişiklikleri çoğu zaman skandal, orta sahayı boşaltıyor oyunu tutmayı beceremiyor.

Bunlara rağmen 300 milyon euroluk kadroyla maçların %80inde 30 milyon euroluk takımlarla oynuyor.

Kalan %20lik kısımda ise şu ana kadar çok sert maç kayıpları var.

Sen o %80lik kısmı kazandı diye ya da %20lik kısımların bazılarını kazandı diye o eleştirenlere eleştirmemeleri gerektiğini söylüyorsun.

Sadede gelelim :

1. Kopenhag - 15 m euro net
2. Prag - hem tur hem para
3. Fenerbahçe - itibar
4. Beşiktaş - Hem kupa hem itibar
5. YB - 35 m euro net

Bunlar o %20lik kısımda kaybettiklerin.

Sen de kazanılınc herkesi alıntılıyorsun, eleştirenler de o aptalca kayıplar için eleştiriyor dünkü gibi, yaptığın tutarlı mı tutarsız mı bu durumda

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'den Kerem Aktürkoğlu açıklaması

🗣️ "En önemli şey rakibi nasıl yeneceğimizin farkına varmak, farklı pozisyonlarda farklı durumlar yaratabilecek oyunculardan oluşan iyi bir kadromuz var. Artık çok fazla şüphem yok, tek şüphem Di Maria'yı nereye koyacağım, sağa mı sola mı, çünkü bire birde çok güçlü"

⁉️ Kerem Aktürkoğlu 11'de oynayacak mı?

🗣️ "Şart değil. Di Maria'yı sola koyarsam zaten yapıyı değiştirmiş olurum ama yine de bunu düşünmemiz gerekiyor. Ben sadece yarın akşam onların en iyi versiyonunu istiyorum."

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'den Kerem Aktürkoğlu açıklaması

🗣️ "En önemli şey rakibi nasıl yeneceğimizin farkına varmak, farklı pozisyonlarda farklı durumlar yaratabilecek oyunculardan oluşan iyi bir kadromuz var. Artık çok fazla şüphem yok, tek şüphem Di Maria'yı nereye koyacağım, sağa mı sola mı, çünkü bire birde çok güçlü"

⁉️ Kerem Aktürkoğlu 11'de oynayacak mı?

🗣️ "Şart değil. Di Maria'yı sola koyarsam zaten yapıyı değiştirmiş olurum ama yine de bunu düşünmemiz gerekiyor. Ben sadece yarın akşam onların en iyi versiyonunu istiyorum."
bu bunagın götünü kerem kurtarıyor

kovdururuz yakında

Şimdi oynuyor sorun yok, yedeğe düşerse kafayı kaldırabilecek mi o önemli.

Şu rahatlıkta vuruşları geçen sene ilk Bayern ya da ilk Kopenhag maçında ilk 40 dakikadaki pozisyonlardan birinde yapsa CL’de tur atlamıştık.

Demekki burada baya baskı varmış üstünde kendince.

Helal olsun aslanim millet arda gülerle yatıp kalkarken sen çatır çatır ligde cl'de golleri atiyorsun

Ah be adam gibi pay anlasmasi olsa, bu gidisle gelecek yazin bir ekstra 5 milyon alirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt