Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.600
- 17.273
- 2.073
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senın deBravo Kerem
Başarın daim olsun
Çok değil. Anormal seviyede yapıyordu. Top çalan oyuncumuz da az olduğundan takım sürekli geri koşuyordu. Ligde açık futbol oynayan takım sayısı azdı. Alan bulabildiği derbilerde de genelde iyi oynuyordu. Ama geçen sezon 2. devre tahammül edilemez derecede gerilemişti. Forvet özelliğini tamamen bir kenara bırakıp oyun kurucu kanat gibi oynamaya çalışıyordu Icardi etkisiyle. Bu da etkisini azalttı ve formayı Barış'a kaptırdı. Takım da birden seri ve bol gollü galibiyetler almaya başladı.Pas hatası yapıyor çok.. gs taraftarından iyi bilecek değil benfica
Oyuncuların kahve ağzından ziyade tam da böyle yorumları hak ettiğini düşünüyorum.Çok değil. Anormal seviyede yapıyordu. Top çalan oyuncumuz da az olduğundan takım sürekli geri koşuyordu. Ligde açık futbol oynayan takım sayısı azdı. Alan bulabildiği derbilerde de genelde iyi oynuyordu. Ama geçen sezon 2. devre tahammül edilemez derecede gerilemişti. Forvet özelliğini tamamen bir kenara bırakıp oyun kurucu kanat gibi oynamaya çalışıyordu Icardi etkisiyle. Bu da etkisini azalttı ve formayı Barış'a kaptırdı. Takım da birden seri ve bol gollü galibiyetler almaya başladı.
Şu an Benfica'da bize ilk geldiği sezon ki istekli ve odağı futbol olan Kerem'i izliyoruz. İlgiyi üzerine çektikçe burada da baskı artacak. O zaman nasıl bir aksiyon alacak göreceğiz.
Benim yazdığıma cevap verecek kadar yüreğin olmayıp utanmadan hala devam ediyorsun demek şu hareketlere.Pas hatası yapıyor çok.. gs taraftarından iyi bilecek değil benfica
Kerem’in bir hatası var. Fatih Terim gibi kendini haklı pozisyona koymak için ortamı germeyi seviyor. Galatasaray’da bir çok futbolcu tepki gördü. Ama Kerem de mesele çıkmaza girdi. Berkan ve Barışta öyle olmadı mesela. Onlar daha olgun davrandılar. Evet hiç güzel bir şey değil, ama kulüp olarak elimizde de değil. Ne yapalım yani kardeşim, tribüne gelen adamın ağzını bantlayacak halimiz yok ki.
Tribünde 3-5 kendini bilmez ıslıkladı diye birde çok bilmişler gelip forumda falan hesap soruyor. Sanki forum üyeleri Kerem’i ıslıklayıp kaçırdı. Kime sitem ediyorlarsa? Üstelik futbolcular hiçbir zaman kaçmaz. Kimse alacağı parasını bırakıp kaçmaz. Daha iyi bir teklif gelene kadar. Ve bugünün şartlarında Metin Oktay olsa Avrupadan gelen bir teklife kayıtsız kalmaz.
Oyuncular çok gitmek istiyorsa satarız, ne yapalım. Ama doğru zamanda ve doğru bedele olması önemli.
Ben çok pas hatasi yaptığını kendi sosyal ortamımda da söylüyorum zaten .Benim yazdığıma cevap verecek kadar yüreğin olmayıp utanmadan hala devam ediyorsun demek şu hareketlere.
Her maç 20 küsür top kaybettiğini herhangi bir veri sitesinden öğrenebilirsin. Evet top kontrolü de kötü, kolay da top kaybediyordu.
Ha Benfica Kamaldeen transferi olsa Kerem’i almayacaktı bile, bile isteye büyük iş yapmışlar gibi anlatıyor bir de.
Ne anlatıyorsun olm o zamanBen çok pas hatasi yaptığını kendi sosyal ortamımda da söylüyorum zaten .
Yazdıklarınızın hepsi haksız şu an. İyi günlerNe anlatıyorsun olm o zaman
Burada gelmiş zabıta gibi her postun peşine düşüyorsun, olumlu yönleri ve olumsuz yönleri var insanların, olumsuz yönler söylendiğinde ilk iyi oynadığında gelip kafa açıyorsun, kötü oynadığında sesin çıkmıyor.
Napıcak herkes Polyanna gibi mi takılacak burada kimseyi eleştirmeyip. Kasımpaşa 3-3 yapsın Okan’ı eleştirme, Kerem her topu tepeye diksin Kerem’i eleştirme.
Hadi ordan ya.