Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.596
- 17.266
- 2.073
Kick rekoru gelir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kick rekoru gelir mi
yokKick rekoru gelir mi
Feci kindar çocuk. Acil evlenmesi lazım.cimbom 2 maç tökezleyince yayın açması
gelin beni övün ah vah yapın demek istiyor
Portekiz'de 55-60 milyon eurolar konuşuluyor. Oynadığı futboldan daha ziyade Kerem hor görüldü ve bunun da farkındaydı. Türkiyeden hiçbir konuda bir nane olmayacağını destekleyen bir olaydı bu da.
Yolu açık olur umarım, bir daha kimseyi hor görmemeyi öğrenir millet. Çok büyük bir yıldız potansiyeli var adamda. Umarım sakatlık yaşamaz ve yükselişini sürdürür. Bu rezil futbol ikliminden kurtulması en büyük şansı olurken bu kadar geç kurtulması en büyük şanssızlığıydı.
vah hayrim vahcimbom 2 maç tökezleyince yayın açması
gelin beni övün ah vah yapın demek istiyor
portekiz forumlarına kadar takip edip olumsuz yorumları taşıyacak kadar degildir diye tahmin ediyorumFeci kindar çocuk. Acil evlenmesi lazım.
![]()
"We're fine!"
Weigl and Zivkovic, hit by glass splinters in the criminal stoning against Benfica’s bus, have published reassuring messages to the real fans....www.slbenfica.pt
otobüs taşlanan takıma gitmesi iyi olmuş o zmn
portekizden de iyi nane olur herhold.
otobüs kurşunlanan bir ülke için çok iddialı laflar. Güney avrupa ülkeleri avrupa genel standardının altında olsalar da türkiyenin yanında hepsi iyi nane tabiki.
dediğim gibi türkiye vatandaşı için çok iddialı laflar
vah hayrim vah
zaha sonunda sana kafayı yedirtti anlasılan
yayında bende gsliyim sizin gibi üzülüyorum destek olun dedi adam barışı yunusu övdü
zaha 500 izleniyor tabi adam 50 bin izlenirken senide anlıyorum
adam setupunu hazırlamışattığım msja hak verdiğini anlıyorum bu msjdan. zahanın kolof oynarken dk başı öldüğü yayının kaç kişi tarafından izlenmesi a) ne alaka b) beni niye ilgilendirsin. lütfen garip şeyler yazmıyalım. keremin ekibimizle ilgili ettiği laflar olumlu. fakat ekibimizin traş skorlar aldığı ve kendinin atletikoya gol attığı zaman zarfında hayatında ilk defa yayın yapmağa kalkması soru işaretlerini beraberinde getirmiştir.
adam setupunu hazırlamış
sözleşme imzalamış platformla
okan burugu tahmin edemedigi icin kusura bakma rtaş