#7 Roland Sallai

Gscnin kafa iyice gitti. Son maçtan sonra normal. Adam maçın en iyi oyuncularından biri. Daha önce benim için kıstas Avrupa diyenler Avrupa'da da taş gibi sagbekte yaptığını görünce şimdi başka argümanlarla birşeyler çıkarmaya çalışıyor. Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamayacak belli oldu. Singo çok iyiydi evet ama sagbekte bakalım bu kadar iyi olacak mı bilmiyoruz he denenir oda denenir ama bence sagbeke ofansif olarak Sallai kadar katkı verir mi sanmıyorum. Sallai diyeceksiniz çok mu katkı veriyor oda önündeki kanat kadar işte.
Zaman bize herşeyi gösterecek ama Sagbekimiz Sallai olacaktır . Dua edelim Singo sol stoper oynayabilsin.

yav her şey iyi güzel de :ddd

gs'ın korner attığı bir pozisyonda, altı pas içinde kaleciyi tartaklaması neydi öyle ya :ddd

zuhahaha ulan faul olacağını bilmiyon mu? :d

almanlar bile şaşırdı. normalde kaleciler küçücük bir dokunuşta kendini yere atar ya faul için, kaleci bile şoka girdi anasını satayım :d

Duran top savunması berbat,bek olarak yetersiz

Netice olarak avrupada sagbek olamaz

Ön tarafta rotasyona katılmalı

Önünde ki kanatların maç içinde casper gibi takılmasının etkisi yok mu bunda.

Bkz: Eyüp ve önceki maç. Yavaşlatıyor dediğin adam Singo’dan pas alıp hızlı bir şekilde aksiyon alarak key pas atıyor.

Bazı maçlarda öne gidecekken geri çekip Davinson’a vermesi bana da gereksiz geliyor ama aynı şeyi bizim sol bekler de yapıyor. Gereksiz bir taktik tercihi olarak düşündüm.

Dediğinde kesinlikle haklısın kanatlar fazla merkeze geliyor özelliklede Yunus çok yapıyor bunu çizgiyi kullanmak yerine merkeze atıyor kendini sıkışıyor.

Belki de Sallai 'nin sağ kanada yerleşmesi Singo 'nun sağ bekten savunmayı üçlemesini düşündüğümüz sistemi asıl işleten parça olacak

Gecen yil son haftalarda baslayan yukselisi bu sezon da devam ediyor.. Savunma kismini da baya ogrenmeye basladi eski sakarliklari azaldi iyice .
Lakin bir hucum oyuncusunun isin hucum kisminda bu kadar etkisiz olmasina sasiriyorum.. Teknik olarak fena degil mariano gibi oradan rahat top cikariyor ama soyle koridoru etkili kullanabilse tadindan yenmeyecek.. Saneyle hic anlasamiyorlar

Aldığı topların çoğunu geriye veya yanına veriyor, defansif olarak ayakta kaldığı içinde çok iyiymiş gibi algı var. sağ bek singo oynar, stoperde davinson ile apo oynar. maceraya gerek yok.

Başarılı. Sarı kart görmeden hayırlısıyla bitiririz inşallah bakalım

Yine çok iyi maç çıkardı. Çok mücadele etti.

Singo gelince herkes mucizevi oynayacak saniyor sag bekte.. Sallainin standarti var artik biraz hucumda eksik kaliyor tek kotu yani bu simdilik.. Savunmasi ciddi gelisti bir de su dengesiz girislerini ayarlamasi lazim alamayacagi toplara daliyor bazen

Kral 25 numaralı abi gibi takılıyor ligin tüm sol açıklarına karşı

Ceza sahası içinde rakibi itmesi çok anlamsız

1758573515629.webp

Maçın başında rakibi bir iki kere sert ısırıyor rakip daha sonra mücadeleye girerken kendini sakınıyor. Her maç ilk 10 dakika civarı yapıyor bu işi.

Muleka’yı bir ara taç çizgisinin orda indirdi bir de böyle üstüne zıpladı. Muleka daha sonra ikili mücadeleden sakınmaya başladı Sallai gelince.

Ama ceza sahası içinde itme işlerine girmemesi lazım.

Motivasyonuna hayranım.ama kart görecek diye ağzım burnumda maşallah sert dediysek :))) biraz sane ye sürtünse çok iyi olacak.Kendisinden razıyız.Hak razı olsun Sallai.

Kemik gibi adam, her rakibi sindiriyor. Şimdi de bunu mu buldunuz adama laf etmek için. Size Jelert gibi uçan balon lazım.

Geri
Üst Alt