#7 Roland Sallai

Etiket önemli.

Boey kiralık gelip şu performansı verse sabah akşam buraya övgüler yazılırdı.

Aynı şey Yunus için de geçerli. Frankfurt golü veya dünkü Konya performansını Sane verseydi şu an Sane editleri uçuşuyordu

Kemik gibi adam, her rakibi sindiriyor. Şimdi de bunu mu buldunuz adama laf etmek için. Size Jelert gibi uçan balon lazım.

Bek oyunculari icin önemli olan rakibi sindirmesi

Boey de mesela kene gibi yapisiyordu rahatsiz ediyordu

Veya rossier de öyleydi

Temasli oynuyor ve atletik de bir oyuncu oldugu icin cok iyi bir performans sergiliyor sag bekte

Fark yedigimiz frankfurt macinda bile ayakta kalmayi basardi

Etiket önemli.

Boey kiralık gelip şu performansı verse sabah akşam buraya övgüler yazılırdı.

Aynı şey Yunus için de geçerli. Frankfurt golü veya dünkü Konya performansını Sane verseydi şu an Sane editleri uçuşuyordu
İnşallah Sane'de versin.Onun neyi eksik ondanda bekliyoruz.Herşey hazır aslında ortamda müsait.Hünerlerini göstersin.Dün mesela ortam okadar iyidiki mevkisini kapatan kimse yoktu neredeyse konya'da.

Bek oyunculari icin önemli olan rakibi sindirmesi

Boey de mesela kene gibi yapisiyordu rahatsiz ediyordu

Veya rossier de öyleydi

Temasli oynuyor ve atletik de bir oyuncu oldugu icin cok iyi bir performans sergiliyor sag bekte

Fark yedigimiz frankfurt macinda bile ayakta kalmayi basardi
Aynen katılıyorum sağ ve sol beklerden istediğimiz özellik bu aslında.Bunu temelde yapan zaten olayı kotarıyor şekil A da görüldüğü gibi.

tam tersi en sevdiğim huyu, takım kız gibi oynayan topçu dolu
Sert oynamakla dengesiz oynamak farklı şeyler. Hareketlerinin çoğu gereksiz faul.

Yarın en kritik maçta kırmızı görür, penaltı yaptırırsa bütün kredisini kaybeder.

Adamda begenmedim yönü tam bir saatli bomba, her an kirmizi yiyecek girisleri oluyor

en başta bunu deneyip jelert ve frankowskiye o paraları bayılmasaydık keşke.

kadınlar obje değildir
kadınlık küçük bir şey değildir
hanımı eyleyince sözüm ona küçük düşürmüş oluyorsun demi
yazıklar olsun sizin gibi cinsiyetçi zihinlere
liverpoola destek vermek için içtiğin carlsbergleri bu halk unutmadı

maç günü forumda olmazsın umarım

Sallai gibi oyunculara ihtiyac var ancak ben sag bek olarak oynatilmasina karsiyim.Takima agresiflik ve savasci kimlik katan oyunculardan biri.Eksi tarafi pata kute giriyor.

Geri
Üst Alt