#7 Roland Sallai

Bu bekte oynarken problem var arkadaş. 1 kez çizgiyi zorlamaz mı bi insan ileriye koşu atmaz mı. Orta saha çizgisinde topu alıyor yan pas geri pas yan pas geri pas

Geçen maç fizuli şekilde övülmüştü bu maç ise ilginç bi şekilde konusu boş kalmış halbıki bence fevkalade idi. İyi geceler.

İyi niyetli bir çocuk. Rashica gibi asker oyuncu olarak kalacak aklımda. Ama rashica gibi 1 sene değil uzun yillar oynayacagini düşünüyorum. Çünkü Galatasarayı ve İstanbulu sevdiği her halinden belli ve maaş sıkıntısı çıkarmaz.

müthiş 1 herif yav. bugün singo sakatlanınca hemoroidim atmadıysa kendisinin varlığı sayesinde. çok da iyi oynadı. tek mahareti orta açmak olan beke de, atletizm manyağı kanada da adım attırmadı. hücumda biraz daha etkiin olmasını dileriz, ki gavadın oynatıp kestiği pozisyonda da, osimhen'e ters ayakla attıığı ara pasında da mükerrer işler yapmış idi.

Hücum kökenli olmasına rağmen bekte kanattan daha iyi. Kenarda önü boş olsa bile gidemiyor hemen geri yada yana vermek istiyor.

Sallai’ye çöp muamelesi çeken her maç performansına bakmaksızın sallamayı adet edinmiş kesime güzel bir performans izletmiş Portekiz maçında. 2-2 berabere kaldılar Portekizle.

6 tane şut denemiş, biri ortasahadan etkili bir şut olmak üzere. Hiçbir yeteneği yok diyen arkadaşlara özel olarak milletin sağından atıp solundan geçiyor trivela key pas falan atıyor. Gene inanmayacağınız için videosunu da yapmışlar sağolsun.

Taraftarları Sallai olmadan bir hiçiz falan çekiyor adama.

Gerçi siz gene sallayacaksınız değişmeyecek popülizminiz.

Geçen sezon maaşı yüksek diyorduk, sağolsun bu beceriksiz yönetim, artık çorba parasına oynuyor diyoruz. Barış’a 6 milyon sözleşme ne lan? Kendi yetiştirdiğin adama 6 verirsen Sallai de istemez mi? Mahvettiler kulübün ekonomisini. Umarım Galatasaray’a bu kötülüğü yapanların şirketlerinden çıkar.

Sallai’ye çöp muamelesi çeken her maç performansına bakmaksızın sallamayı adet edinmiş kesime güzel bir performans izletmiş Portekiz maçında. 2-2 berabere kaldılar Portekizle.

6 tane şut denemiş, biri ortasahadan etkili bir şut olmak üzere. Hiçbir yeteneği yok diyen arkadaşlara özel olarak milletin sağından atıp solundan geçiyor trivela key pas falan atıyor. Gene inanmayacağınız için videosunu da yapmışlar sağolsun.

Taraftarları Sallai olmadan bir hiçiz falan çekiyor adama.

Gerçi siz gene sallayacaksınız değişmeyecek popülizminiz.

@Okan Mason

Geri
Üst Alt