- 30 Nisan 2012
- 13.004
- 898
- 1.428
B. Arda Aycan senin yarışmalarını özledik aziz insan, ezilenlerin sesi, gerçek Eurovision efsanesi. Çıldırt bizi Arda Aycan. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

La durun daha yeni sampiyon oldum biraz tadini cikarayim![]()
La durun daha yeni sampiyon oldum biraz tadini cikarayim![]()

Üst işte 2 şampiyonluk tadı daha güzel olur belki
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bende yetki olsa 2 günde bir yarışma düzenlerim
The Maestro lakabının hakkını ver kardeşim@B. Arda Aycan senin yarışmalarını özledik aziz insan, ezilenlerin sesi, gerçek Eurovision efsanesi. Çıldırt bizi Arda Aycan.![]()
The Maestro lakabının hakkını ver kardeşimBir yarışma düzenleyiver de gözümüz gönlümüz açılsın
Hem sen uğurlu geliyorsun bana
![]()
Hep bir bahane vardır zatenYarın yengenle buluşacağız abi.Yoksa ayıpsın. Yapacağım zaten önümüzdeki günlerde.
Hep bir bahane vardır zatenHem yengeye hava atarsın işte GSC gibi üst düzey bir platformda Eurovision şarkı yarışması düzenliyorum diye hatta vokalistinin ismini dahi bilmiyorken Queen ile şampiyonluk bile aldım da diyebilirsin kardeşim
![]()
![]()
Koca gsc'de bi eurovision yapacak yigit yok
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim notebook 3 gundur bozuk kapasitoru yanmis acilmiyor. 330uf smd kapasitoru olan yesillensirsinAyıptır sorması sen ne güne duruyorsun Tuna?
Benim notebook 3 gundur bozuk kapasitoru yanmis acilmiyor. 330uf smd kapasitoru olan yesillensirsin![]()
Valla bak fotosunu mu atayimYeme bizi kardeşim.Başka zamanlar güya sabah akşam yarışma yapıyordun.
Benim yarıda bıraktığım bir iş hiçbir zaman olmadı kardeşim iftira atmayınBen en azından bugüne kadar başlattığım işi hep bitirmişimdir. Bazıları gibi yarıda bırakıp kaçmadık hiçbir zaman.
Sen önce yarım kalan işini bitir. Sonra benden yarışma talep et saygıdeğer bay mikser.![]()

Benim yarıda bıraktığım bir iş hiçbir zaman olmadı kardeşim iftira atmayınSöz verdiğim gibi yarışma konusunu açtım ama katılım olmadı. O da benim sorunum değil
Milli irade bana yarışma yapma dedi. Bana "Sen gelme ulan ayı" mesajı veren milli iradeye kulak veriyor ve yarışma yapmıyorum
Hadi bakayım uzatma da aç konuyu :asd22:
Aynen öyle kardeşim işte budur eyw. :H Hani efendilik bende kalsın diye yüzlerine vurmuyordum lakin çatır çatır yüzlerine vurdun kardeşim helal olsun.Sem bu ithamları hak etmiyorsun değerli kardeşim. Evrim zincirini yerle bir eden Fener Bostan kalecisi ayan beyan ortada dururken, sana karşı takınılan bu tavır beni de ziyadesi ile üzdü.
Adam yarışmayı açtı mı ? Açtı. İnsanlar katılım gösterdi mi ? Hayır! Olay bu kadar basit. Lakin işin altında başka mevzular var. Erman Türker'in ''Bal Porsuğu'' olması, komodinlerin ve mırmırların bükemedikleri bileğe çamur atmasına sebep olmuştur. O çamur ellerine yapışacak. Gıybetçi lobiler öte alemde zebani ateşi ile sınanacaklar inşallah.
NihahahhahahhGıybetçi lobiler öte alemde zebani ateşi ile sınanacaklar inşallah.