73. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Tamamlandı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ben de sağda senin hemen üstünde yer alabilirim kardeşim"

Görüldüğü üzere bu cümle ile yerimi sağlama almışım zaten ağabey :D 21 benim tabi ki :D Antik'in arkasında yarışma mı bitirilirmiş? Allah yazdıysa bozsun :asd22:

Caps aldım haberin olsun :D

Bu arada Emrah Yıldırım 'a teessüflerimi iletiyorum, adama mention atıp '' özel mesajları ifşa yasak değil mi'' dedik, yarışmada neden iki adet birinci var diye izahat istedi... Olacak iş değil.

Baldırcılar bu sefer biraz işin ucunu kaçırmış gibi. Kliplerde gidişat pek iyi değil. :asd22:

Burasi GSC er meydani iyim dersen kendini sonda bulursun, kötüyüm dersin kendini ilk 5 de bulursun, hic belli olmuyor kim kürsüye cikacagi güzel tarafi da bu,bunun icin Eurovision yarismasi bagimlilik yapiyor

Baldırcılar bu sefer biraz işin ucunu kaçırmış gibi. Kliplerde gidişat pek iyi değil. :asd22:
Hiç sorma kardeşim :D Playlist içerisindeki kliplerden birini izleyebilmek için gmail ile youtube'a 18 yaş üstüyüm tekmili verdim resmen :D Mehmet Arslaner benim şarkım kendine has ve puan alacağımı zannetmiyorum dediğin şarkı ve klip bu çıkarsa eğer seninle olan tüm muhabbetimi askıya alırım kardeşim haberin olsun :D :D

Şu son 1 haftadır zaman inanılmaz hızlı geçiyor, şimdi saati 4-4.30 falan zannediyordum mesela... Enteresan, bir bakıyorum saat sabaha karşı 5 olmuş.

Burasi GSC er meydani iyim dersen kendini sonda bulursun, kötüyüm dersin kendini ilk 5 de bulursun, hic belli olmuyor kim kürsüye cikacagi güzel tarafi da bu,bunun icin Eurovision yarismasi bagimlilik yapiyor

allah o gunleri de nasip edecek INsh

alpay ilk 3 te olmasın abi artık yeter :D
bi de en yüksek puanı vermişimdir

allah o gunleri de nasip edecek INsh

Aynen, bazen ilk defa katılanlar '' ilk yarışmamda sol tarafta yer aldım, demek ki gelecek parlak '' gibi cümleler kuruyor, bilmiyorlarki hep öyle devam edecek :D Ben mesela 30 kere falan yarışmışımdır, 8-15 arasından kurtulamadım daha.

Aynen, bazen ilk defa katılanlar '' ilk yarışmamda sol tarafta yer aldım, demek ki gelecek parlak '' gibi cümleler kuruyor, bilmiyorlarki hep öyle devam edecek :D Ben mesela 30 kere falan yarışmışımdır, 8-15 arasından kurtulamadım daha.
Sen yine iyisin kardeşim :D Ben bu yarışmada Nirvana - The Man Who Sold The World gibi nefis bir Kurt Kobain şaheseri ile neredeyse sonuncu oluyordum son anda yırttım :D Lakin gel gelelim vukuu bulan bu can sıkıcı olaydan sonra Can BÜYÜK kardeşim Nirvana ile 2 adet şampiyonluk aldı :D Nasıl iştir ben de çözemedim daha :asd22:

Puanlarimi gonderdim ilk once bana sonra sizelere hayirli olsun :D

21:30 gibi aciklarim

★★★★

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt