#74 Renato Nhaga

Top oynamayı öğretsek iyi yerlere gelir bence. Topa doğru zamanda basmayı öğretmek lazım.

Alper Potuk’un ham dönemlerine benziyor.

Admirim sence Renato’nun tavanı ne?

Benim için kendisindeki sorun şu;

6 numara için bence çok yetersiz bir fiziğe sahip. Top kapma becerisi ise düşük.

10 numara içinse tekniği yetersiz.

Evet 8 numara ama burada da oyunu çift yönüyle oynanabilmesi için hem çok temel şeyler öğrenmesi lazım hem de ne bileyim sanki öyle çok iyi işler yapacak “yeteneğe” sahip değil gibi. Yani kendisinin bi Emre B. Vs olmadığı aşikar.

Sanki kendisinden olsa olsa Gedson olur gibi. Ve Gedson olmak için de daha gitmesi gereken çok yol var

6 numara için bence çok yetersiz bir fiziğe sahip. Top kapma becerisi ise düşük.

Evet 8 numara ama burada da oyunu çift yönüyle oynanabilmesi için hem çok temel şeyler öğrenmesi lazım hem de ne bileyim sanki öyle çok iyi işler yapacak “yeteneğe” sahip değil gibi. Yani kendisinin bi Emre B. Vs olmadığı aşikar.

Sanki kendisinden olsa olsa Gedson olur gibi. Ve Gedson olmak için de daha gitmesi gereken çok yol var
İstersen bi de kanatta deneyelim

elimizde orta sahadan bol bir şey yok zaten bu genişlikte kiralamalıyız

Dün geldiginden beri olmadigi kadar hareketliydi.Olumlu gördüm.Pozisyon bilgisi ögretilirse en kötü rotasyon-11 oyuncusu olarak siritmaz anadolu maçlarinda.

yıldız kumaşı yok, teknik dışında mentali de pek yeterli değil. fut diliyle söylersek 77-78 bi player olur max

Gedson olsa daha ne istenirki

Dribblingi iyi, boş alanlara kaçıyor, çalımı var, pasörlük şu an vasat, oyun zekası ve görüşü zayıf

Dinamik ama aşırı çabuk bir adam değil yine de çevik

Ne zaman ne yapması gerektiğini öğret koy rotasyona 2 seneye 20-30luk adam olur.

Ana plan oyuncusu yapmak zorunda da değilsin, bu bir çok altyapı oyuncusu için de geçerli yeterki A takımda süre alacağını bilsin ve kendisini buna göre hazırlasın.

Bu çocuğu kiralayın da bari en azından oynayıp gelişsin

Ts'de oynasa filan denmiş ama Oulai'de top ayağına yapışıyor, pas seçeneklerini filan anında hissediyor, izlerken hissediyorsunuz. Zaten o boydaki adamın başka türlü sahada yeri yok.
Nhaga biraz daha ısırgan gibi ama hala çok ham ve çok heyecanlı. Bizde süre bulamaz gibi en azından hocanın tavrını tahmin edebiliyoruz. Öyle Belçika filan değil de gözümüzün önünde ( dürüst olmak gerekirse benim gözümün önünde ) olsun. Eyüp istemiş, bolca da süre bulur. Rahat rahat takip ederiz.

Ts'de oynasa filan denmiş ama Oulai'de top ayağına yapışıyor, pas seçeneklerini filan anında hissediyor, izlerken hissediyorsunuz. Zaten o boydaki adamın başka türlü sahada yeri yok.
Nhaga biraz daha ısırgan gibi ama hala çok ham ve çok heyecanlı. Bizde süre bulamaz gibi en azından hocanın tavrını tahmin edebiliyoruz. Öyle Belçika filan değil de gözümüzün önünde ( dürüst olmak gerekirse benim gözümün önünde ) olsun. Eyüp istemiş, bolca da süre bulur. Rahat rahat takip ederiz.

Nhaga'yı 1 yıllık bile değil şahsen 6 aylık kiraya vermeyi tercih ederim. Durumuna göre 6 ay daha uzatılır, olmadı devre arası takıma geri dönebilir belki. Gerçi Nhaga'yı gönderirsek yerine u23 alırız sahi ve yer kalmaz

Nhaga'yı 1 yıllık bile değil şahsen 6 aylık kiraya vermeyi tercih ederim. Durumuna göre 6 ay daha uzatılır, olmadı devre arası takıma geri dönebilir belki. Gerçi Nhaga'yı gönderirsek yerine u23 alırız sahi ve yer kalmaz
O zaten bence her zaman yapılması gereken seçenek. 6 ay + 6 ay gibi kiralanmalı. Kabul edecek takımlar illaki bulunur

Geri
Üst Alt