Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top oynamayı öğretsek iyi yerlere gelir bence. Topa doğru zamanda basmayı öğretmek lazım.
Alper Potuk’un ham dönemlerine benziyor.
İstersen bi de kanatta deneyelimAdmirim sence Renato’nun tavanı ne?
Benim için kendisindeki sorun şu;
6 numara için bence çok yetersiz bir fiziğe sahip. Top kapma becerisi ise düşük.
10 numara içinse tekniği yetersiz.
Evet 8 numara ama burada da oyunu çift yönüyle oynanabilmesi için hem çok temel şeyler öğrenmesi lazım hem de ne bileyim sanki öyle çok iyi işler yapacak “yeteneğe” sahip değil gibi. Yani kendisinin bi Emre B. Vs olmadığı aşikar.
Sanki kendisinden olsa olsa Gedson olur gibi. Ve Gedson olmak için de daha gitmesi gereken çok yol var
Ben altyapıları takip etmiyorum dostum, elimizdeki oyuncuya bakıyorum ve ekstra bir özelliğini göremiyorum. Buna ümit bağlanmayacağını görebiliyorum. Bu yeterli bence.Kim var mesela daha iyisi?
1 yıla da razıyızBu cocuğa yapılacak en büyük iyilik oynayacağı takıma kiralanması. Maestro gibi alanya gibi takımda 2 sene tecrübe kazanmalı
Masalllah ne cok.biliyonuz bu futbolu siz yaBen altyapıları takip etmiyorum dostum, elimizdeki oyuncuya bakıyorum ve ekstra bir özelliğini göremiyorum. Buna ümit bağlanmayacağını görebiliyorum. Bu yeterli bence.
Gedson olsa daha ne istenirkiAdmirim sence Renato’nun tavanı ne?
Benim için kendisindeki sorun şu;
6 numara için bence çok yetersiz bir fiziğe sahip. Top kapma becerisi ise düşük.
10 numara içinse tekniği yetersiz.
Evet 8 numara ama burada da oyunu çift yönüyle oynanabilmesi için hem çok temel şeyler öğrenmesi lazım hem de ne bileyim sanki öyle çok iyi işler yapacak “yeteneğe” sahip değil gibi. Yani kendisinin bi Emre B. Vs olmadığı aşikar.
Sanki kendisinden olsa olsa Gedson olur gibi. Ve Gedson olmak için de daha gitmesi gereken çok yol var
Aslan sen buralarda yokken çok kişiyi küstürdüm…Masalllah ne cok.biliyonuz bu futbolu siz ya
WowwwwwwwwwwAslan sen buralarda yokken çok kişiyi küstürdüm…
Ts'de oynasa filan denmiş ama Oulai'de top ayağına yapışıyor, pas seçeneklerini filan anında hissediyor, izlerken hissediyorsunuz. Zaten o boydaki adamın başka türlü sahada yeri yok.
Nhaga biraz daha ısırgan gibi ama hala çok ham ve çok heyecanlı. Bizde süre bulamaz gibi en azından hocanın tavrını tahmin edebiliyoruz. Öyle Belçika filan değil de gözümüzün önünde ( dürüst olmak gerekirse benim gözümün önünde ) olsun. Eyüp istemiş, bolca da süre bulur. Rahat rahat takip ederiz.
O zaten bence her zaman yapılması gereken seçenek. 6 ay + 6 ay gibi kiralanmalı. Kabul edecek takımlar illaki bulunurNhaga'yı 1 yıllık bile değil şahsen 6 aylık kiraya vermeyi tercih ederim. Durumuna göre 6 ay daha uzatılır, olmadı devre arası takıma geri dönebilir belki. Gerçi Nhaga'yı gönderirsek yerine u23 alırız sahi ve yer kalmaz