75. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12'yi teslim ederdim -suphesiz

Bu arkadaşların mantığını çözemedim sayın Cund, bir bakıyorum selami şahin şahin şampiyon olmuş; tamam diyorum demek ki Türkçe şarkı revaçta, mükellef bir Türkçe şarkı ile katılıyorum, sonuç ? 14. olmuşum ve rock/metal şarkı birinci olmuş, bu sefer mükellef bir rock/metal şarkı ile katılıyorum, sonuç ? yine 14... :D

Bu arkadaşların mantığını çözemedim sayın Cund, bir bakıyorum selami şahin şahin şampiyon olmuş; tamam diyorum demek ki Türkçe şarkı revaçta, mükellef bir Türkçe şarkı ile katılıyorum, sonuç ? 14. olmuşum ve rock/metal şarkı birinci olmuş, bu sefer mükellef bir rock/metal şarkı ile katılıyorum, sonuç ? yine 14... :D

bu yarismayi henuz cozebilen olmadi alpay haricinde
heralde devamli katilan 14-15 kisilik ekibin haricinde kalan 10 kisinin zevkleri belirliyor
o grup selamiciyse selami
mariahciysa mariah sampiyon oluyor
yapacak bisey yok
harcanan biz oluyoruz :ka19:

Bunun nedenini ben sana defalarca söyledim kardeşim ama dikkate almıyorsun :D

B. Arda Aycan Abi üzerinize oynanan bu kirli oyunu gördükten sonra müsadenle yeniden sizin saflarınıza geçmek istiyorum, Aslan'a ve diğer lobi üyelerimize de aynı şeyi telkin edeceğim, biz sağ sol kavgası verirken memleketi küffara bırakacak değiliz.

Erman Bey senin şarkini ve gelecegini çaldi. Ordan bile belli şanssiz oldugun. Erman Bey senin hayatini yaşiyor şu an.
Senin dizin bu. her hafta izle
images

Son düzenleme:
B. Arda Aycan Abi üzerinize oynanan bu kirli oyunu gördükten sonra müsadenle yeniden sizin saflarınıza geçmek istiyorum, Aslan'a ve diğer lobi üyelerimize de aynı şeyi telkin edeceğim, biz sağ sol kavgası verirken memleketi küffara bırakacak değiliz.

Ben bakanlık isterim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@B. Arda Aycan Abi üzerinize oynanan bu kirli oyunu gördükten sonra müsadenle yeniden sizin saflarınıza geçmek istiyorum, Aslan'a ve diğer lobi üyelerimize de aynı şeyi telkin edeceğim, biz sağ sol kavgası verirken memleketi küffara bırakacak değiliz.
Ahahhahahahh :D Oynanan bir oyun yok kardeşim sadece lobi olarak arka arkaya kürsü işgali yapmamız dokandı biraz :D Aynı şey sizin için de geçerli sanırım üzüldüm :asd22:

Erman Bey senin şarkini ve gelecegini çaldi. Ordan bile belli şanssiz oldugun. Erman Bey senin hayatini yaşiyor şu an.
Senin dizin bu. her hafta izle
images
Ahahahahhahah :D Vampir mitolojisine kadar gider bu muhabbet :D

Hırsızlardan alacak tavsiye alacak değilim, yinede teşekkür ederim. :D
Ben efendi gibi söylüyorum kardeşim :D İstediğim zaman bir Evanescence parçası ile şampiyonluk alırım merak etmeyesiniz ve kendi hatalarınızı benim üzerime yıkmayasınız Mehmet Bey kardeşim :asd22:

Böyle bir durumda @Aslan Türkoğlu senin kellenden kelle paça çorbası yapar :D

Bu oyunu o da farkettiği için sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum, birleşe birleşe kazanacağız abi. Bu adamlar manasız şekilde şımardı.

Ek olarak; Ben genelkurmay başkanıyım, elinde silah olan daima haklıdır. Bu asla bir tehdit değil aslan yanlış anlamasın :D

Bu oyunu o da farkettiği için sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum, birleşe birleşe kazanacağız abi. Bu adamlar manasız şekilde şımardı.

Ek olarak; Ben genelkurmay başkanıyım, elinde silah olan daima haklıdır. Bu asla bir tehdit değil aslan yanlış anlamasın :D
Ozan Tokgöz Ayberk Çetin Alpay Asma tahayyül ettiğimiz herşey bir bir gerçekleşiyor farkında mısınız? :D Kutsal ittifak kurulmak üzere :asd22:

Ahahhahahahh :D Oynanan bir oyun yok kardeşim sadece lobi olarak arka arkaya kürsü işgali yapmamız dokandı biraz :D Aynı şey sizin için de geçerli sanırım üzüldüm :asd22:

Ahahahahhahah :D Vampir mitolojisine kadar gider bu muhabbet :D

Ben efendi gibi söylüyorum kardeşim :D İstediğim zaman bir Evanescence parçası ile şampiyonluk alırım merak etmeyesiniz ve kendi hatalarınızı benim üzerime yıkmayasınız Mehmet Bey kardeşim :asd22:
@Ozan Tokgöz 'ün ne kadar iyi bir solcu olduğunu da bu süreçte göreceğiz, misyonunu tamamladığı için Küba'dan ayrılan Che misali BPL'den ayrılması gerekiyor. Yok ayrılmazsa gücü eline alan ex solcu diktatörler'den bir farkı kalmayacak.

Bu avatar bende daha güzel durmadı mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt