- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
3..Kac kisi gönderdi simdiye kadar puanlarini
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3..Kac kisi gönderdi simdiye kadar puanlarini
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yok Çanakkale. Hayırdır?
Mami istanbullu dediği ben oluyorum sanırım yabancı değilİstanbulluların interneti çok sık kesiliyor, acaba dedim sen de mi ordansın.
Mami istanbullu dediği ben oluyorum sanırım yabancı değil![]()
Yapacağınız listenin diye bir şey demem ama zorladım 6 şarkıdan fazlasını bulamıyorum maalesef, şaka da yapmıyorum![]()
Ağabey çok pis harcanacağız.
O yüzden ben daha az harcanacak bir eser ile girerek sürpriz ata oynadım.
Hiç sorma kardeşim harcanacaklar listesinde ben de varımAğabey çok pis harcanacağız.
O yüzden ben daha az harcanacak bir eser ile girerek sürpriz ata oynadım.
İstanbulluların interneti çok sık kesiliyor, acaba dedim sen de mi ordansın.
Muhammed Safa Eker Bariş Savaş superonline fiber mi beyler?
Hiç sorma kardeşim harcanacaklar listesinde ben de varımKötü bir liste bekliyordum ve buna göre bir seçim yapmıştım yani senin gibi sürpriz ata oynamıştım lakin çok kötü ezecekler öyle böyle değil
![]()
Yok yav sordum sadeceFiber. Teknik ekip olarak onarmaya mi gelecen. :38573:

La pişti olduğum şarkıya puan vermiyordum az daha.
@Mehmet Arslaner ağabey çok özür dilerim şarkı listemde olduğu için sonra dinle listesinde geride kalmış unutuyordum az daha onu.
2. gönderdiğim puanları alabilirsen sevinirim.
Pişti mi oldun sen?
@Muhammed Safa Eker @Bariş Savaş superonline fiber mi beyler?
Baştan olmamıştım ama geçen EFSANE yarışmasından bir şarkıcının başka şarkısı ile girdiğim için vazgeçtim o şarkı ile girmekten son anda.
Sonra gönderdiğim şarkı pişti oldu, bir tane daha gönderdim onun da şarkıcısı listede olduğu için 2. şarkısı olmadı.
Anlayacağın 4. şarkım ile girdim.
İlk defa pişti oluyorum bu arada, en son Eurovision şarkılarından yapılan ESC'de pişti olmuştum.![]()
Listeyi iyi incele, Mehmet Bey' in bir oyunu olabilir![]()