76. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mami istanbullu dediği ben oluyorum sanırım yabancı değil :D

Sadece sen değil, cidden etrafımda ne kadar İstanbul'da yaşayan varsa internet sorunu yaşıyor. Geçenlerde skype'tan toplu görüşme yapalım dedik iş ile alakalı, yapamadık İstanbul'da olanlar koptu durdu :D

Ağabey çok pis harcanacağız. :D

O yüzden ben daha az harcanacak bir eser ile girerek sürpriz ata oynadım.
Hiç sorma kardeşim harcanacaklar listesinde ben de varım :D Kötü bir liste bekliyordum ve buna göre bir seçim yapmıştım yani senin gibi sürpriz ata oynamıştım lakin çok kötü ezecekler öyle böyle değil :D

Hiç sorma kardeşim harcanacaklar listesinde ben de varım :D Kötü bir liste bekliyordum ve buna göre bir seçim yapmıştım yani senin gibi sürpriz ata oynamıştım lakin çok kötü ezecekler öyle böyle değil :D

Bir yarışmalık nazar olsun. :)

Lan bu arada puanlama da büyük gaflet yaptım. Düzeltmem lazım.

La pişti olduğum şarkıya puan vermiyordum az daha. :(
Mehmet Arslaner ağabey çok özür dilerim şarkı listemde olduğu için sonra dinle listesinde geride kalmış unutuyordum az daha onu. :(

2. gönderdiğim puanları alabilirsen sevinirim.

Şarkıları sonuna kadar sıkılmadan dinleyelim, strateji yapmayalım, hak yemeyelim:D

Puanlarımı yollamış bulunmaktayım, kolay gelsin ağabey sana :hat::hat::hat:

Pişti mi oldun sen?

Baştan olmamıştım ama geçen EFSANE yarışmasından bir şarkıcının başka şarkısı ile girdiğim için vazgeçtim o şarkı ile girmekten son anda.

Sonra gönderdiğim şarkı pişti oldu, bir tane daha gönderdim onun da şarkıcısı listede olduğu için 2. şarkısı olmadı. :D

Anlayacağın 4. şarkım ile girdim. :)

İlk defa pişti oluyorum bu arada, en son Eurovision şarkılarından yapılan ESC'de pişti olmuştum. :D

Baştan olmamıştım ama geçen EFSANE yarışmasından bir şarkıcının başka şarkısı ile girdiğim için vazgeçtim o şarkı ile girmekten son anda.

Sonra gönderdiğim şarkı pişti oldu, bir tane daha gönderdim onun da şarkıcısı listede olduğu için 2. şarkısı olmadı. :D

Anlayacağın 4. şarkım ile girdim. :)

İlk defa pişti oluyorum bu arada, en son Eurovision şarkılarından yapılan ESC'de pişti olmuştum. :D

Listeyi iyi incele, Mehmet Bey' in bir oyunu olabilir :D

Listeyi iyi incele, Mehmet Bey' in bir oyunu olabilir :D

Yok ya inceledim doğru aynen. :D

Yalnız o gönderdiklerimden ilki ilk 2 garanti bir eserdi. :D

Diğeri de ilk 4'e girer ama nerede bitirir bilemiyorum.

Çok şükür o şarkı duruyor hala. Şampiyon namzeti şarkıları tükettim bu ara. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt