#77 Albert Riera

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #11 Albert Riera

Riera'nın sahip olacağı ciddiyetsizlik, Hakan Balta nazarında aşırı ciddiyetli olmaktır. Öyle ciddiyetsiz bir kişi Hakan, gerisini siz anlayın. Sol bekte Hakan Balta isimli profesyonel, işini para için yapan birini göreceğime, o kadar para alıp, yan gelip yatacakken gidip çalışıp didinip orjini olmayan bölgede iyi sayılabilecek maçlar çıkaran kişiyi tercih ederim.

Yazilani yeterince idrak edemeden gereksizce yazmak boyle birsey olmali.

Hakan Balta'nin ciddiyet duzeyini ölcmedim. Hocanin, Riera'nin ciddiyetini, konsantrasyonunu ve performansini tekrardan doruk noktasina cikartmak icin yarattigi bir forma rekabetinden bahsettim. Cunku Riera son zamanlarda normal bir futbolcu olarak hareket etmiyor.

Devsirme sol bek Riera'nin ölüsü, sol bek orijinli Balta'nin en iyi halinden iyidir. Lakin mesaj bu degil. Bundan sonra ki maclarda normal bir Riera degil, M.United macindaki Riera'yi geri getirme pesinde hoca. Burak'ta yaptigi gibi.

:D

Sizin demek istediğinizi anlamıştım ben ama konu Hakan Balta olunca takıntılı olabiliyorum bu kesin.

Altta benim yorumum var;

Riera'nın sahip olacağı ciddiyetsizlik, Hakan Balta nazarında aşırı ciddiyetli olmaktır.

Şu cümlemle, şu cümleniz arasındaki farkı söyleyin bana;

Devsirme sol bek Riera'nin ölüsü, sol bek orijinli Balta'nin en iyi halinden iyidir.

Sevmiyorum böyle karşı tarafa laf edip, saçma tartışmalara doğru giden yorumları. Gereksiz yani. Üslubunu kişi iyi takınmalı.

yarım sezon iyiydi, yoklukta gideri var derler ya hani tam o lafa uygundu ama son maçlarda saçma sapan hareketler yapıyo ve artık hakemlerin iyice dikkatini çekmiştir görürsünüz çok yakın bi zamanda çok saçma sapan bi kırmızı kart görecek, zaten Galatasarayın sol bekinde oynayacak adam değil sezon sonuna kadar idare etmek durumundayız ve bu adam 2.9 milyon euro alıyor yazık hakkaten

yarım sezon iyiydi, yoklukta gideri var derler ya hani tam o lafa uygundu ama son maçlarda saçma sapan hareketler yapıyo ve artık hakemlerin iyice dikkatini çekmiştir görürsünüz çok yakın bi zamanda çok saçma sapan bi kırmızı kart görecek, zaten Galatasarayın sol bekinde oynayacak adam değil sezon sonuna kadar idare etmek durumundayız ve bu adam 2.9 milyon euro alıyor yazık hakkaten

O son maçta kameraların gösterdiği hareketin çok daha sertleri maç içerisinde topsuz ikili mücadelelerde sürekli oluyor. Dirsek demek bile ayıp. İşin aslı lig tv kameralarından birisi son haftalarda her maç özel olarak Riera'yı takip ediyor. Dertleri ceza aldırmak.

Asıl sorun ise kulüpten teknik ekipten hiç kimse bu adamı uyarmıyor mu? TV'ler her hafta 5 dakika özel Riera bölümü veriyorlar adamın izlendiği belli. Biraz dikkat etmesi lazım.

Berbat.

Bu maçta bence en diri oyuncuydu.Çok hata yapmadı

Sorun Riera değil.Ben Riera'ya kızmam.Hata sol bekimiz olmadığı halde ısrarla sol bek almayan yönetimde.

Sorun Riera değil.Ben Riera'ya kızmam.Hata sol bekimiz olmadığı halde ısrarla sol bek almayan yönetimde.

sözum meclisten dısarı ,essege at muamelesı yaparsan olacagı bu

bence solbek almayan zıhnıyete sormak lazım

zaten ılerdede bı numarası yok

Adam sol bek rolüne iyi büründü biz de uçmasını bekliyoruz..:)Kötü oynamıyor ya yine de.

Özetle :D

[video=youtube;8ZEJRGYJIps]https://www.youtube.com/watch?v=8ZEJRGYJIps[/video]

Hakan Balta'nin ciddiyet duzeyini ölcmedim. Hocanin, Riera'nin ciddiyetini, konsantrasyonunu ve performansini tekrardan doruk noktasina cikartmak icin yarattigi bir forma rekabetinden bahsettim. Cunku Riera son zamanlarda normal bir futbolcu olarak hareket etmiyor.

Devsirme sol bek Riera'nin ölüsü, sol bek orijinli Balta'nin en iyi halinden iyidir. Lakin mesaj bu degil. Bundan sonra ki maclarda normal bir Riera degil, M.United macindaki Riera'yi geri getirme pesinde hoca. Burak'ta yaptigi gibi.

%100 katılıyorum.Ayrıca Schalke maçında göstereceği performans geleceğini de şekillendirecektir...

golde onun da hatası vardı. o kadar rahat orta yaptırılmaz

burak'a alda at dedi burak normal vurmak yerine topukla artistlik vuruşu yapayım dedi yedi golü

bu adam bal yapmayan arı mümkünse seneye gönderilsin

bir sol bek icin orta derecede iyi ama bir sol acik icin vasat. keske amrabat da rieranin teknigi olsa yada rierada amrabatin hizi ve gücü ozaman cok iyi bir sol acikimiz olurdu

Tek diyebileceğim Allah yardımcın olsun Riera.

Kariyerin boyunca omuzlarına en çok yükün bindiği maç bu olacaktır.Allah yüzünü kara çıkarmasın.

Uchida-Farfan v.s Riera.Isi cok zor normal olarak umarim alninin akiyla cikarsin reyiz:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt