- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
3 nokta bekledim ben aslında
Çok pis yönlendirme yaptım,şimdi ban yerim.
Bizde banlayanı bandıra bandıra yeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 nokta bekledim ben aslında
Çok pis yönlendirme yaptım,şimdi ban yerim.
Bizde banlayanı bandıra bandıra yeriz![]()
O değil de İzmir Kordon'da 20 cm kar tutmuş haberin var mı ?
Şampiyonlar şampiyonu yarışmasında ayrıca dereceye giren şarkılardan biri bana ait; Evanescence - Bring Me To Life. Diğer dereceye giren R.E.M - Losing My Religion parçası ise hakkını verelim mırmırlara ait lakin kendi şampiyon şarkılarımdan birini seçmeyip onu seçen ve şampiyonlar yarışmasında hakettiği şekilde kürsüye taşıyan yine benimŞampiyonlar Şampiyonu Uğur olabilir ama telif hakkı sn. @Ozan Tokgöz ağabeyimdir.
Lütfen dikkatli olalım.
Olmasaydı olmazdın.ley:
amin, her daim.
bagetler sungumuz, venuler kislamiz, deriler cuppemiz, bandanalar migferimiz
rabbimiz gitar, peygamberimiz ampli, dinimiz rock, 77. GSC EUROVISION'I OLDURECEGIZ
Ayberk kardeşimin mesajını ben editledimBizde banlayanı bandıra bandıra yeriz![]()
Ayberk kardeşimin mesajını ben editledimBir sıkıntı mı var Ozan kardeşim :asd22:
Mevcut listede fark yaratabileceğinden emin değilsen saklamış olman daha hayırlı olabilir kardeşim çünkü yine çok sağlam bir liste ile karşı karşıyayızDaha güzel şarkıyı bir sonraki yarışmaya sakladığım iyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim şimdi.
yarismanin sonunda sarkilarin kime ait oldugu aciklanacakmidir?![]()
Ayberk kardeşimin mesajını ben editledimBir sıkıntı mı var Ozan kardeşim :asd22: