77. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON ALPAY ASMA !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HC_Icon.png

Sampiyonun bas harfleri olarak not duselim

Şampiyonlar Şampiyonu Uğur olabilir ama telif hakkı sn. @Ozan Tokgöz ağabeyimdir.

Lütfen dikkatli olalım. :)

Olmasaydı olmazdın. :oley:
Şampiyonlar şampiyonu yarışmasında ayrıca dereceye giren şarkılardan biri bana ait; Evanescence - Bring Me To Life. Diğer dereceye giren R.E.M - Losing My Religion parçası ise hakkını verelim mırmırlara ait lakin kendi şampiyon şarkılarımdan birini seçmeyip onu seçen ve şampiyonlar yarışmasında hakettiği şekilde kürsüye taşıyan yine benim :D Yani baktığın vakit şampiyonlar yarışmasında kürsü yapan tüm parçalarda Porsukların o mübarek ayak izi vardır :D

Kısaca Porsuklar bu yarışmanın temel direğidir :H Aksini iddia eden ya mırmırdır ya da komodin :asd22:

Daha güzel şarkıyı bir sonraki yarışmaya sakladığım iyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim şimdi.

yarismanin sonunda sarkilarin kime ait oldugu aciklanacakmidir? :D

Bazı şarkılara yazık olacak gerçekten. Bu yarışmada ilk beşe giremeyecek bazı şarkılar başka yarışmalarda birinci bile olabilirdi.

Son düzenleme:
Daha güzel şarkıyı bir sonraki yarışmaya sakladığım iyi mi olmuş kötü mü olmuş bilemedim şimdi.
Mevcut listede fark yaratabileceğinden emin değilsen saklamış olman daha hayırlı olabilir kardeşim çünkü yine çok sağlam bir liste ile karşı karşıyayız :D

Şarkıma çok güveniyorum ama Playlist sağlam olmuş. Kopup gidebilecek şarkılar var. Hayırlısı. Yine de her yarışmada olduğu gibi şampiyonluk umudumuz var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt