- 19 Mart 2014
- 29.489
- 30.934
- 2.718
Babası burada oynamış Langta Türkiye'de büyümüş normaldiryaw bu herifte bi türklük var ama çözemedim
bi de egolu megolu diye kim diyor
ne alaka yaw tam tersi bi herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babası burada oynamış Langta Türkiye'de büyümüş normaldiryaw bu herifte bi türklük var ama çözemedim
Reportajda bu arada hollandali eleman barisi sordu nasil bir hayvan bu diye noa long da evet insan degil dediHollanda basininda lig macinda cilgindi zaten atmosfer ama juventusun ilk top kapmasindan sonra gelen isliktan ben bile sok oldum dedicok sevdi burayi ve hocayida cok seviyor belli
tam bunu dicektimAşırtma golünde başka biri (özellikle yerli) olsa kaleciye nişanlardı topu muhtemelen.
Bu sahneyi ben6z5e pozisyonlarda yıllarca çok yaşadık. Aklıma gelenler Yasin - Benfica veya Kerem herhangi bir maç.
O pozisyon barışa gelse üst direğin 6 metre yukarısından fezaya süzülürdu topbir futbolcunun çok kaliteli olduğunu anlamak için 3 4 maç izlersin ama birde bir hakerekt yapar yeter o, dersin bu adam kaliteli çok kaliteli dersin işte langın attığı goldeki o sakinliği topu o şekilde sakin bir şekilde kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturması bas bas ben topçuyum diye bağırıyor süpersin adamımmm
Tjk altyapısında yetişme zatenyaw bu herifte bi türklük var ama çözemedim
dün yunusu yerin dibine soktular, yarın öbür gün barış gol kaçırdığında yine 2. lig topçusu olacakLang övmek için Yunusla Barış'a bok atmanız komik.
30 kağıtmışTrossarda benzetiyorum kendisini. Opisyonu var miydi?