#77 Noa Lang

Hollanda basininda lig macinda cilgindi zaten atmosfer ama juventusun ilk top kapmasindan sonra gelen isliktan ben bile sok oldum dedi 😂😂 cok sevdi burayi ve hocayida cok seviyor belli

Aşırtma golünde başka biri (özellikle yerli) olsa kaleciye nişanlardı topu muhtemelen.

Bu sahneyi ben6z5e pozisyonlarda yıllarca çok yaşadık. Aklıma gelenler Yasin - Benfica veya Kerem herhangi bir maç.
tam bunu dicektim

yunus kesin kaleciye nişanlardı bunu barış da öyle

Takımı çok rahatlatıyor ya. Mümkünse macera aranmadan sezon sonuna yakın bir yerlerde işi bitirmek lazım. Dünya kupası falan var. Başımıza iş almayalım. Gelip bizim kapımız çalınsın

İlk yarı kötüydü hemen çöp çekilip alınmasın yorumları her yerde geziyordu bu mantığa gerek yok

İlk yarı sara harici takım kötüydü zaten

Ama bu adamdaki yetenek seti bize tam lazım olan şey

Hız var dribling var bilekten calım atabiliyor teknik var ve direkt oynuyor eveleme geveleme yok
top kaybı cok az yapması vs tam bize gerek kanat oyuncusu profili

Her maç iyi oynayacak diye bir şey yok.

Bu adam net alınmalı ve bence karakter olarakta bize uydu ve bu herifte bizi sevdi net belli oluyor

bir futbolcunun çok kaliteli olduğunu anlamak için 3 4 maç izlersin ama birde bir hakerekt yapar yeter o, dersin bu adam kaliteli çok kaliteli dersin işte langın attığı goldeki o sakinliği topu o şekilde sakin bir şekilde kalecinin üstünden topu ağlarla buluşturması bas bas ben topçuyum diye bağırıyor süpersin adamımmm
O pozisyon barışa gelse üst direğin 6 metre yukarısından fezaya süzülürdu top😄

Trossarda benzetiyorum kendisini. Opisyonu var miydi?

Lang santrafor da oynayabilir bence. Golü koklayan bir oyuncu. Hatırlayın, prime Mertens Napoli'de bi dönem santrafor oynamış, hatta 16/17 sezonunda 46 maçta 34 gol atıp, 13 asist yapmıştı. Lang'ın oyun stilini Mertens'e çok benzetiyorum. Dün attığı goller santrafor takipçiliği gerektiren gollerdi.

Geri
Üst Alt