#77 Noa Lang

yeni sneijder'imiz olacak 🥹
Noa Lang Spiderman GIF

attığı 2. golde osimhen arkasındaki adamı perdelemese atamayacaktı. Osimhen her golün içinde

kanatta sanki 6 numaraymış gibi takılıyor bugün. kanka al topu ak biraz ya dikine,
bizim ligde ahmeti, mehmeti geçiyosun burda her aldığını geriye veriyosun. canlanması lazım

Maçı rakip sahaya yığdığımız ve rakibin kapandığı maçlarda, defansı çalımlarla eksiltme ve orta yapma anlamında iyi bir oyuncu. Ama özellikle kola kol giden maçlarda, fizikli rakiplere karşı eziliyor maalesef. Böyle olunca da 30 milyon vereceğimizi sanmıyorum

Erken çıktı. Juve yarı sahası boşken oyunda kalmalıydı. Beyinsizlikten bir sürü atak başlamadan bitirildi.

bu turdaki performansı hiç iyi değildi
son 16da dikkatli izlemek lazım
küçük maçların büyük topçusu kıvamına gelmez inş

Maçı rakip sahaya yığdığımız ve rakibin kapandığı maçlarda, defansı çalımlarla eksiltme ve orta yapma anlamında iyi bir oyuncu. Ama özellikle kola kol giden maçlarda, fizikli rakiplere karşı eziliyor maalesef. Böyle olunca da 30 milyon vereceğimizi sanmıyorum
Bunu yazmaya girmiştim eline sağlık.

10 12 milyona alınacaksa okey, kötü oyuncu değil ama bizim oyunumuza çok uygun değil

Ligde iş yapacaktır kalan haftalarda. Ancak bize çok net onyekuru tarzı sprinter çok süratli bir kanat forvet lazım. Topla hızı iyi olmadığı için basıp gidemedi çoğu yerde.

İyi oyuncu ama okan buruk oyun sistemi olmadığından kötü duruyor. Set oyunu yok takımın, her oyuncu 70-80 metre sürekli koş koş temposu yapamaz. Okan devam edecekse 30a alınması saçma olur.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapalı savunmalara kilit açacak bir adam, bize de çok lazım bir adam. Barış Alper gibi 70 m uzun oynanıp da koş bakalım haldur huldur gol at denencek bir topçu değil.

Geri
Üst Alt