#77 Noa Lang

Çok anlar oyuncusu gibi, daha aktif olmalı birkaç maçtır silik

Her maç fark yaratacak diye bir şey yok. Öyle oyuncu olsa yolu zaten kiralık olarak buraya düşmezdi. Gayet iyi ve faydalı bir futbolcu. Çözeceği başka maçlar olacaktır.

Bende beğeniyorum..İyide futbolcu olduğunu düşünüyorum.Ama 30 milyon verilirmi soru işareti..Başka seçeneklerede bakılır ona göre karar verilir.

30 milyon euro malesef çok. 23 yaşında falan olsa neyse de yaşı da müsait değil.

Ucan kacan performans verse isimiz daha zordu 30 verip almak zorunda kalacaktik. Osimhen gibi olacakti . En azindan elimiz guclu olur bu sekilde pazarlikta. 15 e veriyosaniz aliyoruz diyebiliriz. İyi topcu belli yani top ayagina yakisiyor ama 30 cok buyuk para cidden.

Bence alınmalı ama 30 milyon euro verilmemeli ben bu maçta da beğendim ayağında ki topun kıymetini biliyor. Her zaman tehdit attığımız ikinci golde sara'ya pası atan kim?

Saf yetenek de mesele kullanabilmek. At topu Langa hadi olm geç üç beş kişiyi, sonra şut veya süper pas ver dersen bu mantıkla zaten kimse bir şey etmez. Sane bile ne kadar sırıtıyor, bence ondan iyi görünüyor yine de her şeye rağmen.

Geri
Üst Alt