#77 Noa Lang

30 milyon bonservis verilecekse kıstas alınması gereken en önemli maçlar avrupa maçları olur, buna bakıldığında 2 maçta da iyi bir oyun gördüğümüz söylenemez.

Topla hızı yok bir kere büyük eksiklik. Yunus da böyle mesela.

Napoli biraz indirime gitse iyi olur yoksa alınacağını sanmıyorum şayet ligde her maç uçup kaçmazsa.

İyi oyuncu mu evet ama 30 milyon bonservisler bize normal değil.

Tekrar ediyorum o paralari edecek oyuncu değil. yunusun bir tik üstünde bence maks ederi 10-15 milyon
Yunus'un bir tik ustunde ve ederi 10-15 oylemi? :asd:

Yunus o zaman 7-8 milyonluk topcu bu mantikla.

Ya piyasadan haberin yok senin ya da oyuncu degerlendirme konusunda fiyasko yorum olmus.

Almanya'dan getirsene 10-15 milyonluk daha iyi bir kanat oyuncusunu? Var mi?

Cok merak ediyorum; bu paralara set oyununa uygun, teknik kapasitesi yuksek, ust liglerde/takimlarda oynama tecrubesi olan kimi getirebilirsin?

30 Milyon euro verip kanat oyuncusu transfer ettiğimiz senaryoda bunu rotasyona yapmak bana mantıklı gelmiyor. Lang çok yetenekli ve tavanı yüksek bir oyuncu. Mesele hücum hattındaki uyum.

Aynı zamanda yazın önümüze ne gibi fırsatlar çıkacağı da bilinmez. 30'a Lang alalım derken 40 verip çok daha başka bir adamı alma şansımız da olabilir.

Kendisinin transferi konusunda aceleci olmamak gerekli.

Lang'da golcü sezgileri olduğunu gördük. Gerektiğinde Osimhen'in uydusu gibi oynayabilir gibi. Zaten Juve maçının son bölümünde denedi Okan Hoca. Kafasında bu alternatif var.

Alırım ama 30 milyon vermem 30 edecek bir oyuncu değil bence

o bonservis rakamını edecek bir oyuncu değil ama aciz yönetim oyuncu almayı beceremediğinden, bunu alır bulmuşken. çünkü transfer yapmayı bilmeyen vasıfsız hocanın vasıfsız kankasını transferden sorumlu yapıyorlar.

2 milyon Euro’ya müthiş iş çözdük ama tabi asla 30 etmez Napoli avucunu yalasın

15-20 bandına bırakırlarsa aynı paralara yunusu satıp sezon sonu bir şekilde alırız fazlası etmez, etmeyecek. Zaten oyuncunun değerini yarım sezonda epey düşürdüler ellerinde patladı napolinin

*rakiplerin kadro yapılanmalarını göz önünde bulundurarak sezon sonu yine şu an mevcut yabancı kontenjanı ile devam edileceğini düşünüyorum*

Bence çok iyi herif. Kapanan takımları çözmekte gerek pasları gerek top sürmeleriyle gayet başarılı. Takım içi uyum sorunu yok seviliyor. Piyasa saçmasapan yükselmişken 30 da edebilir diye düşünüyorum. Kısas doğru değil tabi ama Kerem'in 25 ettiği düşünülürse...

Bence çok iyi herif. Kapanan takımları çözmekte gerek pasları gerek top sürmeleriyle gayet başarılı. Takım içi uyum sorunu yok seviliyor. Piyasa saçmasapan yükselmişken 30 da edebilir diye düşünüyorum. Kısas doğru değil tabi ama Kerem'in 25 ettiği düşünülürse...
Aslinda piyasa bizim bakis acimiz olan ülkelerde yuksek hocam millet 15 e tas gibi adamlar aliyor

Şu ana kadar bonsevisi kesin alınsın diyemiyoruz. Sezon sonuna kadar izleyelim.

Lang yerine sezon sonu Bodo’dan Hauge çözelim. Okan hocam sever kuzeyli değersizleştirmeyi

Geri
Üst Alt