#77 Noa Lang

Su adamın oynadığını yunus oynasa 50 kere kufredersiniz. Lang bu degil. Sorumluluk almiyor mac icinde kayboluyor.
Daha efektif oynamalı topu daha fazla istemeli.

Aksiyona girince iyi işler yapıyor ama son maçlarda girdiği aksiyon sayısı çok azaldı daha etkili olmalı.

Takımla beraber bu da geriledi anlaşılmaz şekilde. Resmen 2 maç oynayıp sonra rölantiye bağladı. Bir tane istikrar abidesi gelmez mi ya şu ekibe.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takima gelen bütün bekler gibi butun kanatlar da mi kotu. Bi de öyle düşünsek.

Ilk 3 maci falan cok iyiydi noldu buna yav

okan buruk idmanina yenik mi düstü napti

Takım ileri uç oyuncularımızın verimsiz olmasının tek bir açıklaması var kapanan ekiplere karşı set oyunu, hücum varyasyon, atak ve pozisyon zenginliği konusunda takım yeterince çalıştırılmıyor

Takım ileri uç oyuncularımızın verimsiz olmasının tek bir açıklaması var kapanan ekiplere karşı set oyunu, hücum varyasyon, atak ve pozisyon zenginliği konusunda takım yeterince çalıştırılmıyor
@Melih Peker

Okanball:

Plan A : Sığır presi
Plan B : Sağ-sol-geri top çevirmece
Plan C : Yok

İki maçtır Plan B oynadığımız için Lang'ın etkisi kayboldu.

Bizim taraftarın bir oyuncuya iki tane bakış açısı var:
1 - Yerlere göklere sığdıramamak
2 - Günah keçisi, rezil

Bir kere de şaşırtın be arkadaş. Bunun orta yolu da olmalı.

15 milyon verip almıyoruz desek daha kârlı çıkarız.

ben barış-sane isterim kanatlarda ama bunun durumu biraz da stoper tandemi gibi düşünün. eren ya da jacobs ile sürekli oynayamadı henüz

Kredin tukeniyor

1772566790199.webp

Barış solda oynayınca bütün verimi kayboluyor bence sağ tarafta yerine oturdu şimdilik, ters ayakta full top eziyor. Sane- Barış kanat olursa verim alabileceğimizi düşünmüyorum. Lang sol- Barış sağ en mantıklı seçenek Sane 10 denenir belki bjk maçında.

Barış solda oynayınca bütün verimi kayboluyor bence sağ tarafta yerine oturdu şimdilik, ters ayakta full top eziyor. Sane- Barış kanat olursa verim alabileceğimizi düşünmüyorum. Lang sol- Barış sağ en mantıklı seçenek Sane 10 denenir belki bjk maçında.
Hiç denenmiyor renktas malesef. Okan onu 10 numarada düşünmüyor asla. Sane de oynamak istemiyor malesef

Çabuk saldı maalesef, takılır sene sonu gider.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt