#77 Noa Lang

Parmak koptu
Kiralık oyuncu ve muhtemelen alınmayacağını biliyor. Bu durumda güvenir miyim emin değilim.

Fiziken kötü durumda. Buna rağmen büyük takım oyuncusu olma özelliklerini gösteriyor. Son topları soğukkanlı biçimde olması gereken yere gönderiyor. Sane ile iyi anlaştılar

Opsiyonun kullanılma ihtimali yok. Napoli başkanı da fiyat kırmaz. Lang sezon sonu kalıcı olarak ayrılır İstanbul'dan.

Adam geçemeyen kanat ilk defa gördüm

Son 4 maç keyfini sürelim yüzyıllar boyu göremeyebiliriz

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Noa Lang Napoli'ye döndüğünde resmi girişimlere başlayacak. Galatasaray şuan satın alma opsiyonu olarak belirlenen rakamı yüksek buluyor. Oyuncunun isteği Galatasaray'da devam etmek. (Buchi)

Hep aynı yanlış; 4-3-3 / 3-4-3 kanat forveti oynamakla 4-2-3-1 kanadı oynamak aynı şeyler değil...4-3-3 oynadığımız maçlar olduğunu düşünenler olacaktır ki, merkezi kapatma konusunda yine eksik kalındığı için o durumda da kanatların defansif yükü reelde azalmış olmuyor. Hiçbir formatta uçup kaçacak hali olmayan Zaha da bunun sıkıntısını yaşamış, katkısı olması gerekenden düşük kalmıştı mesela. Demem o ki, orta saha hattına çok ciddi bir upgrade yaplımazsa, sorun yine yanlış kişilerde aranmaya devam edecektir...

30 u buna vareceğimize 10 numara transferine katalım o 30u daha iyi olur sanki. Hatta singo yu satıp o parayı da ekleyelim 10 nunara işine

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Bir 30 da normalde ayrılacağını düşünürsek 90 ediyor! Aklında kim var muhterem vizyoner?!

Bu herif burayı o kadar da benimsemedi bence. Açıklamalarından da asıl amacının hala Napoli'de kalmak olduğu belli oluyor. GS'de CL var, piyasam düşmez, sene sonuna kadar takılır yazın da bir şekilde tekrar Napoli'de takıma dönerim kafasında olduğu çok belli.
Buna 15 bile vermem açık konuşayım. Yetenekli olduğu belli ama bu da açıp açmayacağı belli olmayan papatyagillerden. Bize net topçu lazım. Mevcut Sane'yi bile kesemeyen adama para gömmek enayilik olur.

Bu herif burayı o kadar da benimsemedi bence. Açıklamalarından da asıl amacının hala Napoli'de kalmak olduğu belli oluyor. GS'de CL var, piyasam düşmez, sene sonuna kadar takılır yazın da bir şekilde tekrar Napoli'de takıma dönerim kafasında olduğu çok belli.
Buna 15 bile vermem açık konuşayım. Yetenekli olduğu belli ama bu da açıp açmayacağı belli olmayan papatyagillerden. Bize net topçu lazım. Mevcut Sane'yi bile kesemeyen adama para gömmek enayilik olur.
Yav gercekten..

Oyle bir sey uydurdun ki hadi kendini inandirdin, ama etrafindaki herkesi de oyle dusunmeye itiyorsun. Benim tepkim ona. (boldladigim kisim)
Abi kimseyi bir şeye inanmaya itmek gibi bir amacım yok. Kendisinden aldığım izlenimi yazdım nacizane. Yani millet yazdığıma hak vermişse biraz da topçuya bakmak lazım. Hocası herifi resmen ... etti, Lang'ın takımda kalmasını isteyen topçuları da bir yerine takmadı. Lang ise hala Napoli diyor. Açıp bakabilirsin röportajlarını. Bu durumdan nasıl bir sonuç çıkar başka ben bilmiyorum açıkçası.

Oyle bir sey uydurdun ki hadi kendini inandirdin, ama etrafindaki herkesi de oyle dusunmeye itiyorsun. Benim tepkim ona. (boldladigim kisim)
Röportajlarında birkaç kez Napoli' ye dönmesi kesin gibi ifadeler kullandı kendisi. GS ile devam etmek istediğine dair bir sözüne de rastlamadım. Uydurma söz konusu değil yani.

Geri
Üst Alt