#77 Serdar Özkan

Cevap: #77 Serdar Özkan

Serdar gayet güzel bir sağ kanat yedeği. Kimse kötülemesin. Eğer her gün biraz daha üstüne koyarsa, bence gayet yerinde bir transfer yaptığımızıda zaman gösterecek.

Yararlı oyuncu ama çalım konusuna kesinlikle çalışması gerek.Aynı çalım atılmaz sürekli.

Bal yapmayan arı Sabri ve Serdar aynı kanatta felaket verimsiz oluyorlar sadece rabiki yoruyorlar ama katkı yok bence

Çok istekli ve çalışkan.Ama sanki oynamaya oynamaya yeteneği kaybolmuş.

Fiziği konusunda kimse eleştirmiyor. Birebir kaldığı çoğu pozisyonda fizik olarak eziliyor. Çok güçsüz, zaten dikene gitmek, omuz omuza gelmek yerine sürekli sahayı, paralel kat etmeye çalışıyor.

Bu hali ile çok zor , bu takımda oynaması; bitiricilik, pas gibi özelliklerinin yanında fiziğine de çok şey katmalı.

bence çok yetenekli ve önemli bir futbolcu. kaldı ki bonservis ücreti verilmeden alındığı için de büyük bir yönetim başarısıdır. .

Keita'yı aratmıyacak dıyen zıhnıyete anlam veremıyorum dusunuyorum dusunuyorum yanından gecmıyor...

Oynarsa bir tek bank asyada oynar.

aydında en azından hız falan vardı. Serdar, aydının yavas versiyonu. Halı saha maçlarında etkili olur ancak. Başka hiç bir işe yaramaz.

Aklimda hep bjkli serdar diye kalicak , halen isinamadim buna.

Al Sana Bedava

Keitayı sat Santosu alma Stochu rakibine kaptır

Sonra Serdar Özkanı izle

Kabusmu görüyorum nedir

demekki davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş,bana hiç gelmedide neyse:D

Al Sana Bedava

Keitayı sat Santosu alma Stochu rakibine kaptır

Sonra Serdar Özkanı izle

Kabusmu görüyorum nedir

- nasıldı transfer döneminiz?

+ 10 numara. evet.

- kolaydı yani?

+ tabi ya, çalıştım. gerekeni yaptım. sattım. keita'yı sattım sadece. attım kasaya. sözleşmesi bitenler bedava, bedava ya. alıyorum, niye para veriyim? kewell karşıma çıktı, yeni transfer diye yutturdum. bu kadar.

- geçmiş olsun.

+ teşekkür ederim.

Nasil ?

Disko Kralı kendisinden bekleneni yaptı yine.

Bre Adnan Polat, sen ne diye Beşiktaş'ın beğenmeyip kapının önüne koyduğu, kurtulduk sonunda diye göbek attığı adamı alırsın? Hiç mi akıl, mantık yok? İyi adam olsa Beşiktaş bırakmaz zaten.

Geri
Üst Alt