#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

topu kapar sonra kaptirir sonra yine kapar sonra yine kaptiri ooo uzar gider bu böyle :D baris simdiden sonra febe macinda hattrick yapsa bile gözüme giremez...

büyük konuşma renktaş, geçen sene sabri bi gol attı herşeyin üzeri örtülmüştü bi anda şimdide zaten rijkaardın bankosu olmaya başladı kafayı yicem artık:mad:

Daha hic birseye baslamadik. Leverkusen disinda oynadigimiz takimlar Bank Asya 2./3. ligine cuk oturur. Maclar biraz daha zorlasmaya ve akabetinde ki sertlesmeye basladiginda Baris'in bu takim icin olmazsa olmaz oldugunu herkez gorecektir. Ha fit bir Linderoth varsa Baris'in isi zor, fakat Tobi duzelmedigi surece Baris ileri ki gunlerde formasini kapar.

Strunz, Kalli, Skibbe, Bulent next is Rijkaard, kacisi yok :)

Daha hic birseye baslamadik. Leverkusen disinda oynadigimiz takimlar Bank Asya 2./3. ligine cuk oturur. Maclar biraz daha zorlasmaya ve akabetinde ki sertlesmeye basladiginda Baris'in bu takim icin olmazsa olmaz oldugunu herkez gorecektir. Ha fit bir Linderoth varsa Baris'in isi zor, fakat Tobi duzelmedigi surece Baris ileri ki gunlerde formasini kapar.

6.8-Maccabi Netanya (E)

9.8-Gaziantepspor (D)

12.8-MİLLİ MAÇ (Ukrayna) (D)

15.8-Denizlispor (E)

20.8-UEFA Play-Off 1.maç (-)

23.8-Kayserispor (E)

27.8-UEFA Play-Off 2.maç (-)

30.8-Ankaraspor (D)

5.9-MİLLİ MAÇ (Estonya) (E)

9.9-MİLLİ MAÇ (Bosna Hersek) (D)

12.9-Beşiktaş (E)

17.9-UEFA Grup 1.maç (-)

20.9-Kasımpaşa (D)

Ayrıca Trabzonspor(E) - Fenerbahçe(D) - Sivasspor(E) serisinde Trabzon ile Fener arasında da UEFA grup maçı yapacağız. Ve de Sivas maçından 3 veya 4 gün sonra UEFA grup maçımız var.

Milli takıma gidecek futbolcularımızın şu fikstürünü görünce Barış'a çok iş doğacak hocam diyorum :)

topu kapar sonra kaptirir sonra yine kapar sonra yine kaptiri ooo uzar gider bu böyle :D baris simdiden sonra febe macinda hattrick yapsa bile gözüme giremez...

Katılıyorum.Hele topa bir girişi var insan dışı bir biçimde.sürekli faul yapıyor.Kaptığı topu kaptırır,deli gibi koşar..Bu kaliteli kadroda yedekliği bile diğer futbolculara hakaret kanımca..

Barışın pasları kötü olduğu için çok sırıtıyor takımda..

Ancak yinede her takımın böyle adama ihtiyacı var oyuncularımızın oyundan düştüğü anda oyuna girip enerjisiyle orta sahayı diri tutar..

kim ne derse desin ben barış'ın oyuna dışarıdan girerek katkı sağlayabilecek önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. tekniği ve pas kabiliyeti ne kadar yetersiz de olsa oyuna girmesinin takıma bir dinamizm kattığı gerçeği de göz ardı edilemez. basan, alan daraltan, rakibi ısıran, koşan, fiziği güçlü bir oyuncu. her takımda böyle oyunculara ihtiyaç vardır; eğer tekniğini ve pas kabiliyetini de geliştirir, pas alışverişinde sırıtmayacak bir hale gelirse çok daha önemli bir oyuncu olabilir. barış'ın teknik beceriye sahip olanı cinsten oyunculara en iyi örnek mascherano'dur heralde ve hangi noktada olduğunu görüyoruz; o yüzden barış'tan böyle bir beklenti içerisine girerken bunlar da düşünülmeli. biz öyle bir oyuncuyu yedek oturtamayız zaten, o yüzden yedek kulübesinde bir barış'ın olmasına kimse karşı çıkamaz; aksine pozitif bir durumdur.

adam 2 gol atmış yorum yazan yok :D. bide bişi daha dikkatimi çekti Barış ilk yarı hakem tam sarı kart göstercekken hakemle konusup ikna etti:D yarıldım orda valla. haldun bey bütün takıma ikna yeteneğini aşılamış

adam 2 gol atmış yorum yazan yok :D. bide bişi daha dikkatimi çekti Barış ilk yarı hakem tam sarı kart göstercekken hakemle konusup ikna etti:D yarıldım orda valla. haldun bey bütün takıma ikna yeteneğini aşılamış

Ikinci yarimi oldu bu pozisyon? ben göremedim.

Ama ilk yarida, golden sonra, pankartlardan gecerken, yere düsüsü yokmu, gül gül geberdim ya :D :D :D

Barış maçtan sonra Rijkaard artık beni tanımıştır tarzı bişey demiş .Tv haberlerinde izledim sabah. Barışı bana sevdirmeyen bu tür davranışları işte.

Barışı eleştiren arkadaşları kınıyorum dün 2 gol attı iyi oynadı rijkaard sayesinde dahada iyi olacaktır...yıllardır f5 de milyon dolarları alıp yatan deniz selçuk gibi isimlerle kıyaslayın barışın aldığı para onların yanında çerez parası!! çoçuk hırslı istekli ve genç yani gelişime açık bu yüzden acımasızca eleştirmek haksızlık!

Barışın futbolu hoşuma gidiyor. Savaşçı futbolcuları severim . Ama demedi demeyin 2 sene içinde bir Bayernden teklif gelsin burda kalmamak için elinden geleni yapacaktır. O zaman da şu youmlara döner bi bakarız.

Baris Ingiltere liginde cok basarili olur, Fulham'da görmek isterim.

baris iyidir, yurekten oynar, herseyini verir sahada,

barisi neden kotuluyoruz?? barisin ismi aurelio olsaydi insanlar baska bakardi

ama turk futbolcu olunca isler degisiyor nedense,

fener cristina yi aldi da noldu, duz oyuncu ama o kadar da para verdiler

degerlerimize sahip çikalim

baris yine eski baris, 2 golüde bos pozisyonda atti, abartilacak birsey göremiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt