#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 8 Barış Özbek

Barış'ın genel havasını çok itici buluyorum saçları duruşu hani böle Ribery gibi yada varoştan çıkıp gözü dönen tiplere benzetiyorum(görmemiş gösteriş meraklısı vs.) evet takımımızın oyuncusu fakat gerek milli takım olayı gerek bazı hareketleri (30m den sol ayakla şutları) o rahatsız edici özgüven ve çirkefligi gösteriyor bana tez zamanda takımla ilişkisi kesilir umarım

Yuhh ya oldurdun adami

"genel havasi"ni degerlendirerek takimdan gonderilmesi sacma olur. Tamam gol pozisyonunda hatasi vardi ama eskiye gore top ayagina daha cok yakisiyor, teknik becerisini arttirmis burasi belli, diger konularda da kendini gelistirebilir rahat bir sekilde FR'in liderliginde. Roportaj'da da gulumseyerek ben atmak istedim demesi gayet durustceydi (zaten kaptanimiz geregini yapti orada). Her iki uc cumlesinden biri eveleyip gevelemeyle gecen futbolculara gore Baris'in o begenmedigin havasi daha fazla yakisiyor Galatasaray'a.. Sac kesimiyle falan olcak isler degil bunlar.

elbette teknik becerisi arttı sonuçta Galatasaray'da oynuyor ama hani zeka denen birşey yok genel diger bahsettiğim rahatsızlıklar dışında da herkesin görüşü kendine tabi

Barış benim gözümde kurşun asker,askersiz savaş kazanılmaz.

Barış'ın göze hoş gelen futbol oynamamasından dolayı eleştiriyoruz,ama onun görevi ara pasları topuk pasları şık vücut çalımları atmak değil ki,o rakibi tabir-i caizse öldüresiye boğmak,rakibe nefes aldırmamak,böyle bir oyuncudan bence Gattuso mutantı ''Gladyatör'' ilan ediliyorsa zerre tekniği olmadan sadece kavga ederek,Barış'ı bu kadar yerin dibine sokmamız ne kadar doğru,bu tarz adamların futbol stili bu.

Gerektiğinde rakibin en etkili oyuncusunu kitlemek için kullanıcağımız bir oyuncu. Çok da iyi yapıyor bu işi.

Barış maç içinde kendi görevini yaptığı sürece mevkisinin en iyilerinden birisi.

Hırslı bir futbolcu ve kısaca her takıma lazım.

Ancak bazen kendini Kewell sanıp penaltı atmaya çalışmadığı ve Keita sanıp gereksiz çalımlar yapmadığı sürece...

Barış 2 kişilik koşuyor. Ortasahada agresif oynu rakipleri yıldırıyor ama Barışın basit oynaması ve pas tekniğini geliştirmesi lazım. Yoksa faydasıyla zararı eşitlenecek.

Oyuna katılan değil, rakibi bozan bir oyuncu. Özellikle orta sahasında etkili 10 numaraları olan takımlara karşı oynatacaksın, sonra iyi pasmış filan beklemeyeceksin, o enerjisiyle çoğu adamı yıpratır Barış. Her zaman lazım olacaktır ama özellikle zayıf rakiplere karşı daha ofansif ve teknik adamlar oynamalı Barış yerine.

Barış'ın göze hoş gelen futbol oynamamasından dolayı eleştiriyoruz,ama onun görevi ara pasları topuk pasları şık vücut çalımları atmak değil ki,o rakibi tabir-i caizse öldüresiye boğmak,rakibe nefes aldırmamak,böyle bir oyuncudan bence Gattuso mutantı ''Gladyatör'' ilan ediliyorsa zerre tekniği olmadan sadece kavga ederek,Barış'ı bu kadar yerin dibine sokmamız ne kadar doğru,bu tarz adamların futbol stili bu.

Ben bu mesaja şapkamı çıkartırım arkadaş :tiphat:

Barış'ın koşması savaşması güzel bunu herkes onaylar hücumdayken yer almayı da biliyor netenyaya 2 golü var denizli maçındaki ilk penaltıda da görülüyor bu sorunu hızlı oynayamıyor bu çocuk hızlı oynamaya çalışsa attığı pas yerini bulmuyor pas atmazsa ayağında topu çok tutuyor eziyor sabahki hazırlık maçında da görülüyor bu Barış topu alınca şöyle bir sürüyüm bakalım ne olacak havasında:D bu sorunu çözebilirse herkes onu beğenerek izler ama zor iş bu tıpkı Sabri'nin orta yapmayı öğrenememesi gibi bir de bu penaltı olayına fazla takmış galiba ne zaman penaltı olsa atlayacak mı bu çocuk :D bugünkü hazırlık maçında da almış hemen topu eline Elano isteyince veriyor ona :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt