#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Galip geldik Allah'tan.Performansıda son haftalarda iyiydi. 3 hafta içinde 3.kırmızı kart oldu Para cezası gelmeli artık

Bugün ki yaptığının açıklaması olamaz. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Barış veda turları atmaya başlasın. Böyle oyuncu Galatasaray'da oynayamaz. Yahut yedek oturmayı bilsin.

Lan bir git. Ayhan'a yüreyedur diyorsun yahu ? Bunun açıklamasını söyle bana ?

Teknik heyet mi? :)

Kırmızı kart görmesi değil, o kırmızı kartı görme şekli herkesi kızdıran.

Evet teknik heyet daha önce oyundan almalıydı barışı! kırmızı görüceği belliydi rakip çok üstüne oynadı bu yüzden gergin sinirliydi! ayrıca kimse isteyerek kırmızı görmez...

Lincoln aynısını trabzonspor maçında yaptı elanoda benzer durumu buca maçında.Delgado bizim maçta.Hepsi salak bunların zaten.

Barış saf olsa o tolga doğantez denen çirkefin oyununa gelip daha ilk yarı atılırdı.

Maç psikolojisidir olur yahu. Abartmayın. Hanginiz Keita'ya kulübe de oturmalı dediniz. Hanginiz Elano'ya kızdınız ?

Aynen Tamer bende onu diyecektim şimdi neden Keita'ya veya neden Elano'ya bu tepki yok da Barış'a acımasızca eleştri?

Ayhan'ın kaç top kaybıyla oynadığını getir bana Tamer. İstatistiklerle gel. :)

Elano ve Keita ile Barış bir mi ?

Evet teknik heyet daha önce oyundan almalıydı barışı! kırmızı görüceği belliydi rakip çok üstüne oynadı bu yüzden gergin sinirliydi! ayrıca kimse isteyerek kırmızı görmez...

Teknik heyet zaten oyundan alacaktı.Rijkaard, 1 dakika ile kaçırdığını maç sonrası açıklamasında belirtti.Ama Barış yok hocam illa sen çıkarma ben çıkarım diye düşündü heralde!..:rolleyes:

elano ne yapmışta barış la bir tutuyosun:) şu an elano nun barış tan tek artı yönünü söyle bana.keita yı kimseyle kıyaslama zaten takımın en iyi oyuncusu

Maç psikolojisidir olur yahu. Abartmayın. Hanginiz Keita'ya kulübe de oturmalı dediniz. Hanginiz Elano'ya kızdınız ?

Sanırım tepki, göz göre göre ve basit birşeyden dolayı 2. sarıyı yemesi sebebiyle oluştu.

Keita gibi provokasyon, Elano gibi bir posizyon gereği bir durum yok.

Ha, refleks dersin, ona da birşey demem.

Espinoza'nın ceza sahası dışında elle oynadığını görüp kırmızı veremeyen bir hakem, refleks gereği elini kaldıran ve bence dokunmayan ama dokunsa bile topun yönünü değiştiremeyen bir müdaheleye 2.sarıdan kırmızı veren hakemi ellerinden öperim.

Bu kadar amatörce bir kart görülmez. Haftalardır oynamıyor ve sans verildiğinde böyle değerlendiriyorsa diyecek birşey yok.

Aynen Tamer bende onu diyecektim şimdi neden Keita'ya veya neden Elano'ya bu tepki yok da Barış'a acımasızca eleştri?

Elano insiyatif almak istedi ve aslında olmaması gereken yere gelip topu aldı,kaptırdı ve kırmızı kart gördü.

Keita'ya R.Carlos'un yaptıkları ortada.

Barış'ın o topa elini uzatmasını açıklayacak mantıklı bir sebep olmasa gerek!

Adam her maç yüreğiyle oynuyo ona saygım sonsuz.Rijkaard memnunum dedikten sonra size ne düşer bilmem .. :asd:

Elano insiyatif almak istedi ve aslında olmaması gereken yere gelip topu aldı,kaptırdı ve kırmızı kart gördü.

Keita'ya R.Carlos'un yaptıkları ortada.

Barış'ın o topa elini uzatmasını açıklayacak mantıklı bir sebep olmasa gerek!

Refleks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt